Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Hrvatski studiji; plivanje i jedan - komet

Zabrinjava me situacija oko ukidanja odsjeka za filozofiju na Hrvatskim studijima. I ja sam diplomirala filozofiju i komparativnu, ali na Filozofskom fakultetu. Najbolja općeobrazovna kombinacija; baš sam bila zadovoljna..Prof. Bošnjak, pa Rada Iveković, pa prof. Flego....Da ne nabrajam sve....Šteta, šteta što se uopće razmišlja o ukidanju :(((( Ono, ako nije proizvodno - idemo ukinuti :((((((Za takav slučaj nisam još čula, i žao mi je studenata...:((((( I profesora, ali najviše studenata....Što im država poručuje? Da njihovo znanje nije potrebno, jer se ne može izraziti u Eurima?! A njegova je vrijednost daleko veća od svih Eura....

Plivanje odlično napreduje; osjećam poboljšanja i veći priliv energije...Bolje mi je, naprosto.....I nastavljam dalje! Danas sam kupila i novu kapu za plivanje i naočale....:))))))

Fotka:
19.30, Gavella: "Komet" - teška tema, izvrsni glumci

Komet - simbolizira bljesak, tren svega što želimo, trebamo....Mač sa dvije oštrice...Znate onu: "Pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti."
Ponavljanje prošlosti ne može je evoluirati, nego samo dezavuirati - i to na najgori mogući način....Istine se počinju otkrivati, a nitko u panici ne zna što bi sa istinom....Strah od smrti, bježanje u prošlost da ostanemo "voštane figure" zauvijek prisutne u vremenu i prostoru...Da ne starimo, da se ne mijenjamo...
A znamo da svijet - samo mijena jest....Zar ne?! Deset godina je jedno desteljeće, dugačak period vremena - i nikako se ne možemo, makar to željeli, vratiti u naše najljepše bezbirižne trenutke...To možemo samo u snovima. Jer- makar se obukli isto, pozvali iste ljude - sve je drugačije....Svi smo se pomaknuli, i ništa nije isto. Sve je drugačije. Sve je tako različito. Treba se znati s tim nositi.
Eto, to je taj bljesak- taj komet....Zaželite želju. Možda vam se ostvari. Ali, uvijek jako pazite - ŠTO želite......

Pusa, L+B+G
Post je objavljen 21.03.2017. u 01:39 sati.