Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NAVALILI NA MENE SA NEKIM TAJNIM PISMIMA, SVI NEŠTO HOĆE, A NE ZNAJU NI SAMI ŠTO HOĆE!?



OVO PISMO UPUĆENO JE BRANKU STOJKOVIĆU, A OD MENE JE SKRAĆENO I PODATKI SU OČITO LAŽNI I LAŽAN JE POTPISNIK PISMA.

NEĆU OVDJE OBJAVITI "IME I PREZIME I ADRESU" POŠILACA I SPOMENUTE DRŽAVNE INSTITUCIJE HRVATSKE, A RADI SE O TAJNOJ SLUŽBI...

----------------------------------------------------------------------

Sa Poštovanjem!

Halo i dobar Dan!

Zovem se I. B., rođen sam 26.11.1978. godine u Freiburgu i hrvatski sam državljanin sa prebivalištem u Zagrebu. Adresa: (x x x x x x x ).

Sa ovim pismom htio bi prijaviti to što se mene dogodi, ne znam koliko dugo sam još živ, je-li su delatnici ustanove iz zagreba (x x x x x x x x x ) u više navrata pokušali mene likvidirati jer sam otkrio da imam implantate u svojem tijelu.

Prije još malo, pa i 2 godine gurnuti sam od djelatnika (x x x x x x) sa Balkona, i tada teško sam ozljeđen i morao sam se hitno biti operirani , ozljede su bili toliko teške da su mene morali otvoriti da mogu zaustaviti unutarnje krvarenje i morali su izvaditi Organ (Milz ) slezenu, koja se nije moglo spasiti, sve to mogu dokumentirati i dokazati.

To sam prijavio ali nisam mogao to dokazati i tako je to ostalo , u međuvremenu sam otkrio da iza uha imam ugrađeni Implantat, no tu je komplet (knorpel) i sad imam taj ogroman implantat - koji mogu da pogurnem gore i dolje koliko se dopušta, od kada sam napipao taj Implantat, i onda su oni počeli da pokušaje da me usmrte... .

Malo više od godinu dana ne smijem sam na-večer izlaziti iz stana; jer imam straha da opet neće pokušati da me ozljede, to je jedan razlog zašto ovo pišem, ako se meni nešto dogodi onda je za to odgovorno (x x x x x x) Zagreb tajna služba (x x x x x) oni sve rade da se ovo ne dozna javnost, i govore da nisam skroz sam svoj i da sam psihički bolesna osoba što nije istina.


Implantate su mi stavili za vrijeme te operacije, kad sam ležao na desnom boku, tada sam imao slomljene kosti (rebra) na lijevo strani tijela.

Tako da sad imam Implantate na ljevoj strani, tijela, tj. imam jedan iza lijevog uha i iznad lubanje - mozga. Imam i drugih, onda su mi iz očiju izvadili (Linse) i stavili implantate - koji imaju diodu i tako koriste i vladaju s mnom.

Preko računala sa mnom upravljaju iz: ( x x x x x x x) i vide na ekranu sve i monitoru. I to sam otkrio i sad pokušavaju da me se riješe. (x x x x x x).

Neznam koliko dugo ću još biti živ i sve ovo je istina i nisam nimalo bolesna osoba. Samo želim spasiti svoj život i zato ovo pišem i s tim pokušavam svoj život da spasim.

Ja se nadam da će to biti zaustavljeno i da će se ti Implantati izvaditi iz moje tijelo. Javnost mora doznati što se dogodilo za vrijeme te operacije, koju sam imao. Samo tu jedninu operaciju sam imao u svom životu.

Hvala!

----------------------------------------------------
NAPOMENA: Da li netko to s mnom tjera šegu i budalaštinu, neka zaključe oni koji ovo pismo upućeno meni pročitaju... Ima i drugih ljudi koji mi se žale da smetaju im antene od mobitela. itd.

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 08.03.2017. godine
https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 3585.



Post je objavljen 08.03.2017. u 11:20 sati.