Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Plivanje; i kavu bez šećera molim :)))))

Danas baš nikako sastati se sama sa sobom. Trčanje, dotrčavanje - pa to ti je....((((( Ne volim hektiku....NE VOLEM.......
Ali.....što se mora, nije teško....No, nekako sam sve ipak stigla.
Mala wuf me čekala na vratima - hoću vaaannnn, hoću šetati, šetati...:)))))) Zbog svega toga donijela sma odluku da ću malo više vremena posvetiti fizičkoj aktivnosti (čitaj:zdravlju). A to znači: bazen. Dva puta tjedno. Plivanje, pokrenu se svi mišići...Ionako ne prakticiram ni jedan drugi sport, pa mi se plivanje čini idealnom opcijom....Potpuno sam uronjena i opuštena u vodi; veselim se svakom zamahu; svakim zamahom odlazi stres, a dolazi sreća i odmor, odmak od svega...Samo znam da mi je odlično! I opuštajuće...Kao masaža, samo u vodi....Takav je moj osjećaj....Sad dodajmo tome šetnje sa Goldie - i već dobijamo pravi smisao...:)))) To će već polučiti dobre i pozitivne rezultate za zdravlje....Odrekla se slatkoga...Nema šećerka, a ne....:))))) Čak ni u kavi. Stavim kap mlijeka, i to je dovoljno.....
Mala wuf odavno spava; otpuhuje :)))) Predobra je! :))))) Navodno su otkrili da psi sanjaju svoje ljudove...I šetnje s njima.... :)))) Pa eto, kada maše nogicama - bar znam da je u tom trenutku na nekoj samo njoj znanoj livadi sa mnom...:)))) Osim svoje hranice, naveče je vrlo rado pojela i jabuku, koju sam joj očistila - lagano mi je, komadić po komadić, pažljivo uzimala iz ruke....I čuješ samo "krc, krc, krc"...:))))). Sretna Goldie!
Sutra je još sastanak stanara moje zgrade, pa proučavam financijsko izvješće - da vidim da li je sve uključeno i da li je sve u redu....Tako da sutra naveče mogu prezentirati i odgovarati na pitanja...Mrzim iz dna duše; ma prezirem - te financijske stvari....Nije to moje područje...Riječi su moje igračke...:)))))))
Pusa, L+B+G

ps: I fotkica naslovnice moje knjige za dragu blogericu Razmišljanja jedne žene. Laku noć!!!!Post je objavljen 07.03.2017. u 00:47 sati.