Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Povjerenstvo je odraz plenkovićeve nesposobnosti priznati jugoslavenske zločine



Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima nema svijetlu prošlost, neće imati svijetlu budućnost, nema svijetlu sadašnjost.
Mrak.

Nešto će u mraku smisliti (i slagati).

Suočavanje s nasljeđem totalitarnog komunističkog režima (koji je nedemokratski, nehuman, neantifašistički, nepoželjan) podrazumijeva razilazak s totalitarnošću; razilazak s jednoumljem; razilazak s krivotvorenom poviješću; razilazak s konceptom društvenog vlasništva utemeljenom na prisili, konfiskaciji i nacionalizaciji; razilazak s proruskom vojnom, političkom i ekonomskom doktrinom; razilazak s planskom, zatvorenom privredom; razilazak s konceptom pomanjkanja tržišnih sloboda, sloboda rada i osobnih sloboda; razilazak s politikom jugoslavenske unitarizacije; razilazak s podržavanjem stvaranja jugoslavenske vojne diktature; razilazak s konceptom diktature proletarijata; razilazak s konceptom razvoja teške industrije na Marxovim postulatima (sputavanja bogaćenja); razilaženje s konceptom negiranja međunarodnog prava i podržavanja vojnih diktatura prodajom oružja proruskim dikataturama; razilaženje sa socijalizmom; razilazak sa socijalističkim modelima mirovinskog, obrazovnog i zdravstvenog sustava; razilazak s društvom jednakosti u siromaštvu; ...

Nedemokratski režimi ne obilježavaju sadašnji trenutak. Obilježava ga opterećavajući uteg komunističko-socijalističke jugoslavenske zločinačke prakse genocida, progona i izgona; obespravljivanja. Doušnički, krvožderni sustav.
Niti jedan zakon, niti jedan problem nije posljedica ustaške vladavine. Sve probleme su nam stvorili komunisti, jugoslaveni i socijalisti.

Povjerenstvo je bezlično i bez izgleda ponuditi odgovor na probleme, ali je osmišljeno kako bi prikrilo probleme (s orjunaško-komunjarskom svitom).
Ne mogu se odmaknutu od partije, jer im je u kod ponašanja utkana. Partija bi (nedemokratski) donosila preporučene mjere ponašanja (iako nije sustavno i istinito dokumentiran niti jedan sustav o kojem daju preporuke).
I tako postaju predmet novog povjerenstva.

Tito je bio najpametniji i napošteniji, plenković je najdemokratičniji ... dok ih netko ne prokaže kao lopove i lažce.

Povjerenstva za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima ??

Borili smo se protiv Jugoslavije (koju je proglasio Karađorđević Aleksandar), oni koji su se borili za Jugoslaviju ne mogu u povjerenstvu priznati da su bili u krivu!
Niste ni počeli već smo se razišli u gledištima. (Prije će Sava poteći uzvodno nego će jugoslavenska služinčad priznati da su od prapovijesti u krivu. Nema Jugoslavije i neće je biti, ovaj drugi režim je nastao kao reakcija na nametanje Jugoslavije.

Jugoslavenstvo je početni i trajni izvor problema (koje želite osuditi). Nećemo vam dopustit da nam prekrajate povijest.



Post je objavljen 03.03.2017. u 00:37 sati.