Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Arheološki i koncert

I po službi i po družbi - uputih se na predstavljanje projekta Iron Age Danube. Radi se o projektu koji obuhvaća Dunavske zemlje, kao što su Hrvatska, Mađarska i Slovačka!!!! Da, "moja" Slovačka. Lokaliteti iz željeznog doba žele se približiti čim više publici; sva otkrića i rad na lokalitetima također. U Slovačkoj su izabrali grad Nitru da ih predstavlja u ovom projektu. Baš je bilo lijepo slušati kako moje dvije domovine surađuju...Ma što lijepo - rastoplila sam se...:))))) Bravo, tako treba biti....Također, bila je tu i najava skupa "Arheologija i turizam". Moja malenkost će prevoditi, juup .....Taakođer, nakon najava i predavanja, bio je organiziran obilazak Zbirke starijeg željeznog doba, uz vodstvo Ivana Drnića, višeg kustosa AMZ-a. I opet pun pogodak! Odlično. I nećete vjerovati, čak su muzejci impresionirali povlačenjem novca iz EU fondova i ljudove iz Ministarstva kulture, koji su i sa svoje strane obećali također još financija - samo da se projekt dovrši kako treba....
Kako sam stalno imala otvorena usta od čuđenja i zadovoljstva,i osmijeha - nisam ništa slikala. Moje srce jest.

Odtrčala sam i na moj fakultet - neke knjigice dijele, daruju...Lijepo! No, dobro - za šezdeset tisuća kuna, koliko košta doktorat - prihvaćam i više stručne literature...Još, još...Hoćemo još....:))))) Preuzela "Braneći politiku" ili "Zašto je demokracija bitna u 21. stoljeću" - Matthew Flinders autor knjige. Veselim se čitanju.

I na kraju - najbolji mogući završetak dana. Lisinski - koncert Matije Dedića i Zorana Predina. Dakle, otišla sam po malu dozu Arsena, a dobila sam Bajagu, Arsena, Balaševića, Predina, Parni Valjak...Tragovi u sjeti 1 i 2.....Osim obrade "Galeba" - sve je bilo predivno. Uživala sam! Pozdravila se sa Gabi (odlično izgleda; kao i Matija, koji je smršavio do neprepoznavanja)....To ti je kad se odrekneš alkohola i izabereš svoju obitelj umjesto toga. Bravo!!!!!

E, tu sam fotkala! :)))))))

Ove tri dame su bile prateći vokali....

Ljub, L+B+GPost je objavljen 01.03.2017. u 03:26 sati.