Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-kupjak

Marketing

Održana redovna izborno izvještajana skupština društva

Image and video hosting by TinyPic

U subotu, 25. veljače s početkom u 18h održana je redovna izborna skupština društva. Otvorio ju je predsjednik Nikola Jakovac nakon čega ju je vodio dopredsjednik Juraj Pleše. U prvom izvještajnom dijelu skupštine podnesena su i kasnije prihvaćena sva izvješća za proteklo razdoblje. Također prihvaćena je izmjena financijskog plana s obzirom na potvrđeni iznos dotacija iz općinskog proračuna odnosno Vatrogasne zajednice općine Ravna Gora. Među nagrađenima treba izdvojiti Branka Grgurića koji je dobio spomenicu za 60 godina rada u društvu, Božidara Špoljarića,Nenada Grgurića i Srećka Freya koji su dobili spomenicu za 30 godina, a spomenice za 10 godina dobili su: Josip Medved, Doris Miletović i Lea Sveticki. Eugenu Buriću nakon uspješno završenog školovanja za vatrogasna zvanja dodijeljeno je uvjerenje i činovi za zvanje vatrogasca.

Image and video hosting by TinyPic

Izabrani su članovi svih tijela društva koji će svoje dužnosti obnašati u sljedećem četverogodišnjem razdoblju. I u sljedećem mandatu predsjednik DVD-a Kupjak bit će Nikola Jakovac, njegov zamjenik Juraj Pleše, a tajnica Iva Pizent. Dužnost zapovjednika i njegovog zamjenika obnašat će i dalje Igor Špoljarić i Franjo Mance. Za novog predsjednika nadzornog odbora izabran je Krešimir Kiš.

U ostala tijela društva izabrani su:
Upravni odbor:
1. Nikola Jakovac - predsjednik
2. Juraj (Anton) Pleše - zamjenik predsjednika
3. Igor Špoljarić, dipl. ing. - zapovjednik
4. Franjo Mance. oecc. - zamjenik zapovjednika
5. Iva Pizent, dr. med. - tajnica
6. Antonio Bertović, član
7. Eugen Burić
8. Danijela Pleše, dipl. oecc., član
9. Denis Pleše, član.
Zapovjedništvo:
1. Igor Špoljarić - zapovjednik, dočasnik I. klase
2. Franjo Mance - zamjenik zapovjednika, dočasnik I. klase
3. Dalibor Medved - član, dočasnik I. klase
4. Vedran Gecan - član, vatrogasac I. klase
5. Veljko Pleše - spremištar, vatrogasac I. klase
Nadzorni odbor:
1. Krešimir Kiš - predsjednik
2. Juraj (Vinko) Pleše - član
3. Robert Grbac - član

Image and video hosting by TinyPic

Uz prisutnost većine članova s pravom glasa te članova mladeži i podmlatka na skupštini su bili nazočni i brojni gosti: načelnik Općine Ravna Gora g. Anđelko Florijan, predsjednik VZO Ravna Gora g. Josip Burić, zapovjednik VZO Ravna gora g. Dražen Krepenc te predstavnici PGD-a Kočevje, DVD-a: Ravna Gora, Stara Sušica, Stari Laz, Skrad, Brod Moravice, Delnice, Gerovo i Njivice.

Image and video hosting by TinyPic

U završnom dijelu skupštine podijeljene su plakete i zahvalnice za sve donatore i društva s kojima je u prošloj godini ostvarena odlična suradnja: MO-u Kupjak, VZ PGŽ-e, DVD-u Njivice, DVD-u Delnice, DVD-u Ravna Gora, DVD-u Stara Sušica, DVD-u San Marino, PGD-u Kočevje te poduzećima Imoćanaka d.o.o iz Delnica i Ravna d.o.o. iz Ravne Gore.
Nakon službenog dijela slijedio je zasluženi domjenak i ugodno druženje uz grupu ''Trio Gorani'' kojima se ovom prilikom također zahvaljujemo na odličnoj suradnji.

Više slika na našoj Facebook stranici

Post je objavljen 28.02.2017. u 07:19 sati.