Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Kad večer krene čajem :-))

Već neke petke, jednom mjesečno fejs-grupa ZVZ se nalazi i oflajn. Ono da se vidimo, da si porihtaju fotiće, u čemu ne sudjelujem jer ne fotkam, a uz toliko fotkaša oko sebe, nema ni smisla. No, fotkaju, pričamo, smijemo se itd.

I tako sinoć lijepo došla i naručila čaj. Zaružila prije dva tjedna, tako da se vjerojatno još priča o tome, usput vidjela neke koji ne prestaju piti pa zaključih da je vrijeme za bescuganje.

Čaj. Prvo sam ga dobila dobrih 15 min nakon sve cuge. Zatim, kad je stigao začulo se više spominjanja imena božjeg i majke božje uzalud uz pitanja da kaj mi je, je l' mi dobro, itd. Iznaddvometraški frend mi se sućutno osmjehnuo i rekao da je i njemu tako bilo kad se jednom zafrknuo čajem :-)).

Dobro, preživim i to, recimo. Čaj. Onaj čajnik s vrućom vodom je prevruć i opeče me prilikom lijevanja vode u šalicu. Kako me opeklo tako sam se i zalila vodom. Ruke, traperice, itd. Peče. Otvaram čaj, stavljam u vruću vodu ... Prosto je za ne povjerovati na koliko sam sve načina krivo stavila vrećicu u šalicu. Mislim da ih je bilo 5 ili 6. Da :-)).

Čaj tj. vrećica ne pušta boju. Iscijedim limun i probam. Opet se opečem, ovaj puta jezik i okusim kiselu vruću vodu. I jednostavno eksplodiram :-)). Pobrojim sve doživljeno u zadnjih minutu, dvije, ne računajući čekanje. Prisutni me sućutno poslušaju i nesućutno umiru od smijeha :-)). Skupa sa mnom :-)). Uključio mi se smisao za humor :-)).

Kad malo bolje razmislim, ta količina gluposti je previše čak i za moje pojmove :-)). Nije mi jasno kako sam to sve uspjela izvesti :-)). Nije ni čaju :-)).

No, svejedno moje najbolje odluke o necuganju su pale u vodu :-)). A imala sam najbolje namjere :-)). One koje vode ... negdje :-)). Cugom ne uspijem toliko zabrljati :-)). Barem ne jednom čašom :-)).

Piti ili ne piti ... :-))
Ne znam ... :-))
Al' od tipkanja ne odustajem ... :-))


Post je objavljen 18.02.2017. u 14:41 sati.