Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKO RODILIŠTE ODUVIJEK JE BILO PROBLEM U NAŠEM GRADU




Dok se političari kao "ekipa hijena" priprema u utrci za bjelovarskoga gradonačelnika, u općoj bolnici u Bjelovaru, dešavaju se opet čudne stvari, i to na odjelu rodilišta i ginekologije.

Zbog dugogodišnje bolesne političke klime - naš grad je postao "smrad-o-grad", u kojemu nitko za ništa ne odgovara... Kada smo kod ginekološkog i porodiljnjog odjela vidio sam na naslovnici jednoga lokalnog lista - kako dr. Tobor Toth, je skrivio smrt jedne bebe.

Zamislite žena dođe u bolnicu zdrava i trudna, i ostane bez bebe. Nisam pročitao taj novinski članak koji se nalazi na dvije stranice (2-3.) Ali situacija je grozna i odvratna za roditelje te mrtve bebe.

Još iz bivše jugoslavije u bjelovarskome rodilištu se dešavaju čudne stvari. I ono što je zanimljivo kao što sam rekao nikada nitko za ništa nije odgovarao. Uvijek je naš grad imao loše doktore i stručnjake, pogotovo na odjelu o kojemu govorim...

Doktor ginekolog Tibor Toth, nema djece, niti djecu može imati, iako je u braku,.., stoga nema ni osjećaj za djecu. Bjelovar je zapetljan u sve veće probleme - narod kao da je poludio - i opet da isto kažem; nikoga za ništa nije briga...

Kakav smo to mi grad? Imamo "staru mrtvačnicu", na starom mjesnom groblju "sv. Andrija", još iz bivšega sistema. Ljudi onuda kad prolaze cestom vide mrtvački odar i lijes, i nikada ni jedna vlast poslije nije maknula ili izgradila novu mrtvačnicu.

Uglavnom da političari se natječu za svoje pozicije na izborima. Samo duševni bolesnici mogu glasati za takve "nitkove" i (ne)ljude. I prije sam pisao o dr. Tiboru Tothu, ali očito nekoga je on platio da moje članke izbriše... Tako je najlakše pobjeći od odgovornosti javnog mišljenja... Pa, čak i zakona..


----------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 17.02.2017.
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka:3559.


Post je objavljen 17.02.2017. u 15:45 sati.