Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Dva dijela: Goldie i mamin rođendan preselio se u Zagreb :))))

Prvi dio:

Goldie prije kupanja i trimanja i šišanja:)))"A bi Ti mene malo pustila na miru?! Hej, tek sam se probudilaaa..."
"Dobro, dobro - ajde, idem se kupati...Kad već insistiraš..." :)))))

A ovako mala ljepotica izgleda kada je potpuno uređena; ošišani noktići, analkice na svom mjestu; uši mirišuuuu...:))))))

Evo nas dvije; ja kao Maja Nikolić u "Pinkovim Zvezdama" :))))))))) Mislim na frizuru, da netko ne bi krivo shvatio...Maja je karakterno zloćestoća...Ja nisam.Draga Antonija, Goldiena teta šišačica .....Prekrasno radi, evo i njenog broja, uz dozvolu za objavljivanje: Antonija Dora Mendeš: 098 9387373.Goldie je ljubi....I ja je volim, jer je uvijek predivno tretira. Kao malu kraljicu. I još bolje ošiša. :)))))
Naravno, ovo sam slikala ja - i loše napravila :((((( Svjetle Goldici oke, a to ne smije biti :(((((Gotovo je, gotovo! :))))) Morate priznati, respektabilno izleda za jednu petnaestogodišnjakinju (15 puni u travnju!)....

I drugi dio: mama je odlučila da svakako moram probati njenu rođendansku tortu, a uz tortu poslala je i metkovićke mandarine, i kivi. :))))Čokoladna torta....Kolači, ravioli....Mandarine....Jupi, vitamini - kivi. Hvala, mama što si rođendan iz Splita preselila i u Zagreb.:))))

Ljub, Vaši L+B+G

ps: Hvala adminu što je smatrao da je pasja ljepotica dovoljno dobra za foto priču!!!!! Hvala najljepša i u Goldieno ime...Pusa, L+B+G

Post je objavljen 16.02.2017. u 20:10 sati.