Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugapozitiva-ng

Marketing

Godišnja izvještajna skupština Udruge "Pozitiva"

Večeras je održana redovna godišnja izvještajna skupština novogradiške Udruge za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja "Pozitiva". Na dnevnom je redu Skupštine bilo izvješće predsjednice prof. Mire Linjaković o radu i financijskom poslovanju Udruge u 2016.g. i Plan rada i financijskog poslovanja u 2017.g. Obadva su dokumenta jednoglasno usvojena.

"Pozitivke" su i tijekom prošle godine realizirale brojne edukacije, savjetovanja tribine, kampanje i stručne skupove s ciljem prevencije ovisnosti, obilježile Tjedan psihologije, Svjetski dan zdravlja, Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga, Svjetski dan mentalnog zdravlja Međunarodni dan starijih osoba i Mjesec borbe protiv ovisnosti. Nastavljena je i suradnja s lokalnim medijima. Aktivnosti su realizirane uz financijsku potporu Grada Nove Gradiške i Županije Brodsko-posavske, sredstvima redovne članarine te kroz partnerstvo u projektu s Udrugom "Prevencija".

U Planu rada za 2017.g. predviđen je nastavak suradnje s odgojno-obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, Centrom za socijalnu skrb, Gradskim društvom Crvenog križa, umirovljenicima grada Nove Gradiške i ostalim udrugama. Financijska sredstva za provedbu programa osigurat će se redovnom članarinom te apliciranjem na javne pozive i natječaje Grada Nove Gradiške, Županije Brodsko-posavske te ministarstava.

Kao i do sada - POZITIVNO I DALJE!



Post je objavljen 15.02.2017. u 19:53 sati.