Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Valentinovo, jagode i priča :))))

Dakle, dragi i drage moje - obećala sam jedan Valentinovo receptić::)))) I evo ga, korak po korak.Jagode oprala, obrisala, narezala na manje komadiće...Ne super male, ali manje...:))))
Stižu i Petit Beurre keksi, ili kakve vi već volite, po željama...Jedan u svaku posudicu.....Dodala malo skuta sira....Stavila grijati u posebnoj posudici za grijanje čokolade malo masla i čokoladu za kuhanje.....Dva režnja čokolade još sam imala, koji su vapili da ih upotrijebim...Ali, ako je netko ljubitelj - čokolade može biti više...Puuuno više...:))))Ovako izgleda smjesa kada je spremna da se prelije preko jagodica....:))))Ovoliko šampanjca sam stavila u svaku zdjelicu...Tako to izgleda nakon šampusa i čokoladne smjese.....A ovako nakon šlaga i kakao mrvica...I voila:)))) Spremno za papanje! Dobar vam tek!Umjesto ruža, dobila sam drvo života - jer sam ga poželjela za stan.....Lijepo!!! Baš sam bila sretna....Još nam treba samo šampanjac u čašama.....Prepuručam kupiti malo bolji šampanjac, da ne zaboli glava....:))))Svjetla se gase, pali se svijeća....Puhnite u svijeću, zaželite nešto lijepo...Najljepše...Zaželite - ljubav....Treba li veći smisao? Za sutra ili za bilo koji drugi dan?! :)))

I nemojte me pitati koliko čega sam stavljala. Odokativno. Mjera, jedina mjera je - ljubav. Koliko čega volite....Ili koliko koga volite :))))

Draga mama, nadam se da Ti je bilo jednako lijepo danas kao što je bilo meni. Sretan Ti rođendan; puno zdravlja i još mnogobrojnih rođendana - da si uz nas, i da Te volimo.

Danas sam razgovarala i sa mojom polusestrom Leonidom. Ona me, pak, pozvala na vjenčanje. Odlučili su mladci ozakoniti svoju vezu, pa će i mali Lukas biti sretan. Ja sam oduševljena. Probali su, vidjeli da ide - i odlučili. Dobro, htjeli su i ranije - ali budući suprug plovi na brodu - pa je šest mjeseci na moru, šest na kopnu.... Dolazi u lipnju, tako da imaju vremena sve pripremiti. Tako treba! U sedmom mjesecu evo mene u Splitu, na sekinom vjenčanju.

Pusa, L+B+G

Post je objavljen 14.02.2017. u 22:00 sati.