Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modaija

Marketing

Dvorac Miramare

Dok moja cijenjena kolegica s bloga @Lastavica radi foto reportaže dvoraca iz domaćeg okruženja, ja sam se zaputila do Italije.



Dvorac Miramare nalazi se u Trstu. I ne mogu odoljeti, a da za svake posjete Italiji ne prošetam i po njegovom prekrasnom perivoju.




I ovaj dvorac kao i svaki drugi ima svoju priču, ljubavnu ili neku drugu. No, pred dvije godine bila sam šokirana kada sam vrt sa autohtonom vrstom cvijeća zatekla kao da je prošao smak svijeta.




Onda sam saznala da je cvijeće napao neki virus i uništio sve, a da se uprava dvorca jako trudi nabaviti iz cijelog svijeta isključivo samo to cvijeće i obnoviti ovaj jedinstveni vrt. Nisam ga slikala, jer je izgledao tužno: što zbog zime, što zbog neuspjele obnove vrta.



Eh, sad...za photo session sam se odlučila za hlače sa animal printom, a zimi vam uopće nije bitno što se nalazi ispod kaputića, a kaputić je crne boje. U Piazza Italia sam kupila ove čizmice, koje ne bih dala ni za kakve novce. Ma, šta reći: mogla bih cijelu Italiju obići pješke...hihihi- toliko su udobne



Na Facebooku ,,,,,,,@Sjedokosi je već komentirao da je uživao u šetnji pored mora u ovom dvorcu i potvrdio moj dojam.



Za kraj vam mogu reći da sam se baš odmorila na zimskom godišnjem, ali je lijepo opet doći doma.



Sljedeći vikend planiram se verati po snježnim planinama. Malo me rastužuju vijesti da se snijeg topi. Ali, već će vaša Fashionistica nešto smisliti.

Mah-mah





Post je objavljen 14.02.2017. u 09:49 sati.