Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

DIREKTIVA ZA NEZNALCE-KOME SE SMIJE NA BLOG, A KOME NE????




NEZNALCI - ovo je čista poezija

I tako, eto, dogodi se i toj vrsti da proviri u svijet blogsfere i da se “propitaju” u vezi nekih osvrta koje ti “neznalci” pišu.

Pa nekako mi se pari – kako reče FreshCyg, ma... ne pari mi se, nego mi se čini, mislim da je to dalmatinski žargon i stvarno “žao mi je uistinu” da neke blogerice NE MOGU I NE ŽELE doći na blog nekog blogera iz neke puke gluparije koju su same sebi uvrtjele u glave ili još bolje - poslale okolo e-mailove kome se smije, a kome se ne smije na blog!!!

Pazi ovo: "kome se smije, a kome se ne smije!!" - da mi je znati, tko je ta(j) koji(a) određuje takve stvari drugim ljudima????

Pa ja to stvarno ne razumijem, te blogerice, koje pišu tako snažno, moćno, znanstveno, ne razumiju osnovnu stvar: da bi se nekog cijenilo, trebaš cijeniti samu sebe, a ne skupljati okolo mrvice sa stola.


Image and video hosting by TinyPic


I sad ćemo na – monopol!

Monopol je stara socijalistička riječ iz jugo-sfere koju su mnogi zaboravili, ali se nostalgično sjećaju onih “divnih vremena”, ali mislim da nitko na blogu ne može “uzeti monopol” nad ničijim tekstovima, već može samo – prijateljski stavljati tekstove na blog svog prijatelja ili prijateljice, ali “kako zaslužiti više lajkova i priznanja”, to stvarno ne znam, jer na blogu ne postoji ikonica za “I like” tj. onaj palčić gore (znat će Magicusice), jedino postoje – komentari.


Image and video hosting by TinyPic


E, sad… komentari …

Kome se smije, a kome se ne smije na blog?

Pa zna se – odavno je već poznato kako “dvije vrle drage blogerice, te 2 ptičice” šalju okolo e-mailove: tko je “poželjan”, a tko je “nepoželjan” i “ni u ludilu ne idi kod te blogerice, to ti je jedna pokvarena žena, mutikaša, glib mediokritetstva” itd. itd. itd.

Pa onda, što ćemo mi, dragi blogeri i blogerice, KOME SE SMIJE, A KOME SE NE SMIJE, PO DIREKTIVI – komentirati???




Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 04.02.2017. u 19:35 sati.