Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

dan drugi sva lica ljubavi




velika je zabluda da su svi po duhu svetom u stanju voljeti

ono, ajmo bit realni, ni biciklu vozit nisu svi u stanju, o autin da ne govorimo, tu i pola od oni šta imaju firešajn ne znaju vozit, ženske pogotovo, evo recimo moremo ka primjer uzet zvonku i kikirikisukoi, imaju firešajn, dobilo ga namigivajuć neiskusnin instruktorin, a u stvari nemaju pojma, daju žmigavce di netriba, i vozu 80 livon trakon na autobanu

ljubav je vještina, shvaćanje koje se mijenja s odrastanjem, onim duhovnim naravno, fizički i kupus raste, biljka kupus a ne bloger kupus, kažu da više ima veze s davanjem, iako kolko ja vidin svi bi nešto uzeli, a more bit da zato i zapinje

mense čini da zapinje i zato šta tumaču da triba prvo volit sebe, svidoci smo da oni šta volu sebe, sve gledaju kroz prizmu sebevoljenja, to je nekako full time job, puno je to posla volit sebe ne stigneš ništa drugo,
to sebevoljenje dođe nešto ka samozadovoljavanje, ili drkanje kako se kod nas kaže


Najgluplje od svega je ovde pisat o ljubavi.

Mislin ono nismo ovdi da bi se pravili pametni i zadovoljavali vlastite taštine, pa makar i na način da zalipimo citat mike antića, šejkspira ili nekog domaćeg izdajnika o ljubavi.

Mi smo ovdi da bi druge nešto korisno naučili, i iz ljubavi prema pisanoj riči.

Zato je glupo pisat o ljubavi, kad su svi na svitu eksperti za ljubav, a pogotovo mi na blogu.

Jel ikad iko reka da je nešto falija u toj ljubavi, ono da je zajeba stvar, ni slučajno.

Evo recimo niko od ovi raspuštenjaka, i raspuštenica na blog nije nikad zajeba ništa, zajebali su oni šta su i raspustili, daklen zaključak je da oni šta zajebu, garant pišu na indexu, na blogu nisu.

Isto je i s ovima šta nikako ne mogu nać dječka ili curu, nije do nji, oni su eksperti za ljubav.

Najjače je kad se dvoje s bloga spetljaju, pa popičkaju, onda su nji oboje eksperti za ljubav i apsolutno u pravu.

Zato blogerska zajednica uvik pruža podršku svojin članovin kad je ljubavna ekspertiza u pitanju, i onda kad činu budale od sebe, i onda kad drugi čini budalu od njih.

Moš blogerin jebat mater, na nacijalnoj, ideološkoj, političkoj, osnovi to je normalno, samo ne na ljubavnoj, to nikako.

Uvik se moš izvuć, da te ne zanima politika, ideologija, i markovi konaci, ali nemoš reć da te ne zanima ljubav, to svakoga zanima i tu smo svi stručnjaki.

Jebate da mi je jedanput vidit da neko nekome kad napiše neku pismu, priču ili ispovist ljubavnu u komentar napiše, majke ti šta ti sereš.

A nije da se nismo načitali svakakvi nebuloza, samo smo uvik primučali, jerbo ako se jenput nekome omakne, otra sve kvragu, a to nan je jedino utočište di moremo baljezgat a da nan niko ne kaže da laprdamo brez veze, nešto ka sveti blogerski gral.

Ono šta se nikako nemore osporit je da blogeri silno volu sami sebe, neki moglo bi se reć za popizdit vole sami sebe.

Nagradna pitanja za danas su, ko od blogera najviše voli sebe, ko nema pojma o ljubavi, ko je provalija najveću ljubavnu nebulozu.

Nagrada je zbirka ljubavni romana od ane žube.

Post je objavljen 02.02.2017. u 08:18 sati.