Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

UMIRU SUCI KOJI SU GLUMILI BOGOVE NA ZEMLJI



Povod moga pisanja o sucima o onima koji dijele "navodno" pravdu je taj - da i sam se na kraju pitam, jesu li suci grešniji od onih koje oni sude?! Vidio sam puno raznih sudbina onih sudaca koji su radili na sudovima - bilo to Općinskim ili Županijski,..

Dosta se sudaca u mirovini i po stare dane dalo alkoholu... Neki su izgubili i svijest... Do ima onih koji su postali nesretni. Očito sudska profesija ih je deformirala. Sve religije i sekte vjeruju da postoji neki tamo Bog, onaj koji dijeli pravu pravdu.

Ljudi kao suci dali su se pravo da glume Boga, ali s druge strane nema nekog autoriteta koji bi ih ispravio - kada bi zemaljski suci zastranili i zabludjeli... Tako gledam kroz prizmu i moj grad Bjelovar, u kojemu živim. Pa, tako vidim i mnoge nepravde - a imamo tolike suce koji moralno i etnički nešto predstavljaju.

Ali da se ne varamo - jer znamo da u sudovima u velikoj mjeri vlada korupcija i pri-stran-osti, ili bolje rečeno kriminal... Zbog toga zu društvu je stvorena "smutnja" i bezakonje... Takva klima je stvorila mnoge probleme, pogotovo u politici...

Kada sam kod svoga grada - pitam se kako su mekušci, adžuvani, i ženskobanjasti i muškobanjasti,.., preuzeli u našem Bjelovaru, svu vlast i uspostavili svoj režim... Umro je u Bjelovaru, sudac Mihael Malčić (1930), i ono što mi je na njegovoj smrtovnici palo u oči - su dvije stvari; "sudac u mirovini" i "pričuvni pukovnik HV-a". Ovu drugu stvar ostavljam vama da je sami komentirate.

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Hrvatska Udruga "ŠTIT"
URED: Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 13.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3507.


Post je objavljen 13.01.2017. u 21:39 sati.