Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

6000 PRATITELJA VRGORAČKIH NOVINA



Facebook stranica Vrgoračkih novina premašila je brojku od 6000 pratititelja! U devetoj godini postojanja naše udruge oduševljeni smo razinom povjerenja koju dobivamo od naših pratitelja, čemu je dokaz i 60 tisuća posjetitelja naše stranice na tjednoj bazi, a u pojedinim tjednima i gotovo dvostruko. Istovremeno naš blog ima 900 tisuća posjeta ukupno dosad, a stranica Vrgorac nekad 2700 pratitelja!

Vrgoračke novine su dosad, pa će tako i odsad, sve svoje mogućnosti i skromne resurse ulagati u pravodovno, profesionalno, konstruktivno i istinito informiranje građana Vrgorske krajine o najvažnijim događajima koji utječu na oblikovanje njihova života. Taj zadatak nije nimalo lagan u ovim tmurnim vremenima kada su pojmovi istine i argumenta postali trivijalna i relativna stvar koju svatko tumači kako njemu paše, uopće ne vodeći računa na koji način svojom pisanom ili izgovorenom riječi utječe na građane. Nama na prvom mjestu nisu političke stranke i privatni interesi, već isključivo Vrgorac, njegovi građani i njegova budućnost. Drugoga grada nemamo niti ga želimo. Vrgorac je grad ogromnog potencijala i mi u svoj grad vjerujemo!

Od svoga osnutka 2008. godine Vrgoračke novine su se uvijek trudile biti na raspolaganju građanima. Izdavali smo novine, organizirali tribine, izložbe, koncerte i humanitarne akcije. Od 2009. vodili smo facebook-profil, a od 2014. stranicu. Sve (osim 10 kuna za novine) besplatno za građane. Svakodnevno na svojoj stranici i blogu informiramo građane s najnovijim vijestima iz našega kraja. Koliko smo bili uspješni to pokazujete upravo vi dragi čitatelji svojom podrškom. Nema kontinenta na svijetu iz kojega nas ne pratite! Hvala vam na podršci i kritici, nismo najpametniji, svakodnevno učimo jer želimo stalno biti bolji.

Mreža Vrgoračkih novina nije samo njezina redakcija, mreža Vrgoračkih novina su svi građani Vrgorca koji to žele biti, svi oni koji su jednom ili više puta poslali nam neku fotografiju ili javili nam za neku vijest u svojoj zajednici i putem nas preko medija njom izvijestili javnost. A takvih je dosad bilo na stotine! U današnju veličinu naše stranice utkan je i vaš trud. Zato Vam svima hvala i nadamo se i daljnoj suradnji.

Vrgorac živi vječno!

Redakcija Vrgoračkih novina

Post je objavljen 13.01.2017. u 15:45 sati.