Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Tvrtka Sonnen Klar iz Gradca kupila dvije parcele u Gospodarskoj zoni „Ravča“



Grad Vrgorac i tvrtka Sonnen Klar d.o.o. iz Gradca potpisali su 5. siječnja ugovor kojim je spomenuta tvrtka kupila dvije građevinske parcele u Gospodarskoj zoni Ravča ukupne površine 9.375 kvadratnih metara.
Tvrtka Sonnen Klar se bavi turizmom i žele proširiti poslovanje na pružanje usluga drugim hotelima sa područja Makarskog primorja. U GZ Ravča investitor ima namjeru izgraditi praonicu većeg kapaciteta i trgovinu sa skladištem za prodaju hotelske opreme. Kako doznajemo od gradonačelnika Ante Pranića, ukupna vrijednost ulaganja prema poslovnom planu iznosi između 4 i 5 milijuna kuna. Investitor je kupio dvije susjedne parcele zbog mogućnosti njihovog ujedinjavanja i gradnje objekta od tri tisuće kvadratnih metara. Izgradnja objekta kreće kroz 2017. godinu, a početak rada se može očekivati u prvom dijelu 2018. godine čime bi se otvorilo osam radnih mjesta.
Pranić najavljuje i nove investicije otkrivajući da postoji zanimanje stranih investitora sa područja EU za gradnju tvornice poljoprivrednog repromaterijala zbog blizine doline Neretve i tvornice alkoholnih pića zbog blizine luke Ploče. Zahuktavanje aktivnosti u Gospodarskoj zoni „Ravča“ iskorišteno je ovih dana i za potrebno obilježavanje i reklamiranje iste za što se pobrinula vrgorska tvrtka MB Spot postavljanjem panoa.


Post je objavljen 08.01.2017. u 15:25 sati.