Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NIKADA NA NEŠTO GLUPO I NEISTINITO NE OSTAJEM RAVNODUŠAN



Danas, sam gledao na TV-u na HRT-u 1., emisiju "Potjera" i čudio sam se kakvo je to imaginarno pitanje bilo: Da biblijski Poncije Pilat poslije se preobratio na kršćanstvo. Naslušao sam se svakojakih laži, koje se u knjizi Biblije, uopće me nalaze... Tako nigdje nije u BIBLIJI , napisano da car Pilat, se je preobratio na Kršćanstvo.

Ja u emisiji "Potjera", odnosno u kvizu ne bi uvrstio takvo pitanje i odgovor o Pilatu. Stalno se neki "šarlatani" pozivaju na neke poslije nađene spise. I skrivene povijesne dokumente – pronađeno pismo Poncija Pilata Cara u Tiberiji.

I prije sam reagirao i telefonski nazvao urednicu emisije kviz na HRT-u, i pitao je - gdje u Bibliji to piše što je bilo pitanje o biblijskom Isusu. Ona mi je odgovorila da je; to o Isusu Kristu pročitala u slikovnici. Ja sam je ispravio da - to pitanje i odgovor ne bi priznao.

Ovo je dakako važnu stvar koju, čini mi se, promakla je mnogim kritičarima. Zbog svakovrsnih laži danas naše društvo nalazi se u "bolesnoj" iluziji i smutnji... Pitam se: Dokle ćemo na svakome koraku slušati LAŽI i biti na njih ravnodušni?!

PILAT je opisan kao simpatičan lik, i poslije kao obraćenik. Poncije Pilat je za mene najveće "ljudsko smeće i izmet", a Rimokatolička ga tumaći kako su mu oprošteni grijesi, jer je Rimljanin... Koje su to sve špekulacije i trgovine sa pravdom i istinom.. Pilat je vječni prokletnik i za njega nema nikakvog oprosta.

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 04.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3492.


Post je objavljen 04.01.2017. u 21:01 sati.