Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROMETNA POLICIJA LAŽE, A ODVJETNIŠTVO IM VJERUJE?!





Ravno pet puta sam prijavio vozača, odnosno krivo parkirano vozilo, i to sve u različitim danima - vozača koji dovodi pješake u opasnost, na način; da pješaci i bicikliste moraju zaobilaziti krivo parkirano vozilo i ići na cestu gdje se odvija promet.

Unutarnja kontrola u PU-bjelovarsko-bilogorskoj, ništa nije učinila, nego se još bavi lažima i obmanama. Isti vozač BJ-990-GH., jučer (02.01.2017.) opet je krivo parkirao svoje vozilo na nogostupu ispred kućnoga broja 73., na Đurđevačkoj cesti u Trojstvenom Markovcu u Bjelovaru.

Ovo je dokaz da drski vozač, i dalje ne šljivi "policiju" niti se susteže od mojih prijava. Laž je da policija izvidom je "nešto utvrdila", svaki puta po mojoj prijavi trebalo im da dođu oko 25-tak minuta, iako postaja policija nije daleko... A i vozača je netko iz policije kontaktirao da makne vozilo prije nego što oni dođu.

Kao što se vidi iz ovoga dopisa Općinskog državnog odvjetništva iz Bjelovara, koje je napisano, 23. prosinca 2016., s potpisom zamjenica ODO-BJ. Mirjana Vukorepa, a ja sam taj dopis primio preporučeno kao pošiljku 03.01.2017. godine.

Neka odvjetništvo od prometne policije zatraži sve prijave i neka onda donese konačni sud i pošalje dopis, na moj odgovor. Neozbiljno je - da u (ovome) dopisu čak je naznačena kriva registracijska pločica "BJ-990-GF"., što smatram da nije slučajno. Tko koga štiti i brani -neka prosude građani koji ovo pročitaju. Pa, neka pogledaju i i ostale članke o vozilu "BJ-990-GH.

Na kaju ono što želim reći, ja nisam nikakav lažov i šarlatan,.., te žalosno je - što ne funkcioniraju institucije država RH. Nego se bave raznim špekulacijama, pa čak i brane prekršitelje Zakona...


BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 03.01.2017.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3489.


Post je objavljen 03.01.2017. u 13:08 sati.