Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojbuntovnickizivot

Marketing

Posljednji tjedan škole, početak praznika

Obveze za školu su završile, sada je počeo tjedan kada se na nastavi može malo i uživati.

21.12.2016. godine razrednica je vodila klub prijatelja umjetnosti u Zagreb na predstavu. Mi smo bili ujutro u školi stoga smo na kratko otišli doma ostaviti stvari te uzeti ono što ćemo nositi u Zagreb, pojesti nešto, te smo se morali do 15 sati vratiti u Sisak jer nam je tada bio određen polazak. U Zagreb smo došli u 17 sati, trebalo nam je dosta vremena jer su na cesti bile velike gužve. Predstava pod nazivom "Gospođa Bovary" počinjala je u 19:30, razrednica je rekla da u 19:15 budem ispred kazališta da nam podjeli karte. Imali smo 2 i pol sata slobodno i to smo potrošili za šoping. Trebali smo kupiti poklone za Božić, te haljine koje ćemo nositi za doček nove godine. Samo je jedna od nas našla haljinu za doček, a ja sam kupila svojoj mami veliki sivi šal.
Nakon kupovine otišli smo na trg i tamo smo prijateljica i ja jele (ona je ljutu kobasicu a ja hot dog).
Predstava mi se jako svidjela i svakako ju preporučujem, pogledajte na stranici kazališta Gavella ako još uvijek imaju u ponudi predstavu "Gospođa Bovary".


Baš je bio ukusan hot dog, a na štandu smo srele i Tomislava Špičeka iz emisije Tri, dva, jedan peci.


Baš smo lijepe. cerek




U petak 23.12.2016. nismo imali nastavu nego smo imali smo dva sata sa razrednicom. Dogovorili smo se šta će tko donesti, te smo imali tombolu, ja sam dobila Raffaello u kutiji. razrednica nas je pustila u 9:30, te sam otišla sam prijateljicom u kupovini, kupovale smo našim obiteljima poklone za Božić. Na kraju smo svatile i do McDonald's-a.



Nasnije toga dana išla sam sa svojim dečkom u na kavu i kupiti poklon svom nećaku. Odlučili smo se naći u kafiću i kad sam došla on me tamo čekao i donio mi je medvjedića za poklon.



Nicolasu sam kupila potkušulje, gaće i čarape, komplet trenirku, i dvije majice, naravno i bager jer kako bio on rekao kakav je to poklon ako nema unutra kamion ili bager.

25.12. trebali su doći baka, deda, tetka, Nicolas i njegovi roditelji kod mene na doručak, ali Nicolas nije mogao izdržati, pa je već na Badnjak poslije mise išao kod mene, jako voli bit kod mene. Na Božić smo se svi okupili i zajedno zabavljali, htjela sam objavit sliku sa Nicolasom ali nije se htjeo slikat rekao da da je ružan pa neće meni kvarit sliku.


Moj bor i ja sretan


Kasnije sam ja išla kod Nicolasa, čuvat ga, pa sam ga uspijela slikat. Presladak je, možda to govorim zato što je moj, neznam.


Zlato, sunce, tetkin cijeli svijet. sretan


Sretan Božić vama i vašim obiteljima, lijepo se provedite i dobro najedite. sretan



Post je objavljen 29.12.2016. u 20:21 sati.