Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/procitano

Marketing

Ključ za primjenu zakona privlačnosti

Jack Canfield
Izdavač: VBZ 2009.

Svemir djeluje kao zrcalo koje vam odražava upravo onu energiju koju odašiljete. Misli i energija koje odašiljete svemiru uvijek će vam u ovom ili onom obliku privlačiti stvari i iskustva koji odgovaraju odaslanim mislima i energiji. To je djelovanje Zakona privlačnosti u vašem životu.

Morate odlučiti da ćete živjeti ispunjeni zahvalnošću, dubljim mirom i višom sviješću. MOrate naučiti slijediti vlastito blaženstvo, raditi ono što volite i imati dovoljno vremena da biste u životu pronašli radost. Vaše je prirodno pravo da budete sretni, a obaveza vam je da izražave svoje prirodne darove i talente, tako da vam oni donose radost. Na taj način uvelike pridonosite svijetu u kojem živimo.

Zakon privlačnosti tvrdi da ćete u svoj život privući sve ono na što se usredotočite. Vratit će vam se sve ono čemu poklonite svoju energiju i pažnju.

Vi ste ono o čemu razmišljate čitavog dana. Dr. Robert Schuller

Da biste stvarali pozitivnu budućnost, vaša energija, misli i osjećaji trebaju biti pozitivni.

Svoju budućnost stvarate oni što radite danas, a ne sutra. Robert Kiyosaki

Vi ste energija.
Jasno i jednostavno. Načinjeni ste od iste tvari kao i Sunce, Mjesec i zvijezde. VI ste živa, pokretna nakupina inteligentne energije u obliku ljudskog tijela. Sastavljeni ste od stanica, koje su sastavljene od atoma, koji su sastavljeni od subatomskih čestica. Što su subatomske čestice? Energija!
Sve je energija. Sveukupna materija je energija. Energiju ništa ne može stvoriti ili uništiti. Ona je sam svoj uzrok i posljedica. Uvijek i posvuda ravnomjerno je prisutna. Energija je u neprekidnom kretanju i nikad ne miruje. Zauvijek se kreće od jednog do drugog oblika. Energija slijedi misao.

U svemiru ne postoje posebni djelići. Svaki je čovjek ovdje zato što treba ispuniti svoje mjesto i svaki djelić se mora uklapati u veliku slagalicu. Deepak Chopra

Vi ste živi magnet. DOslovce privlačite stvar, ljude, ideje i okolnosti koje vibriraju na istoj energetskoj frekvenciji.

Shvaćate li da je vaš život u ovom trenutku rezultat svega onog što ste dosad pomislili, napravili, vjerovali ili osjetili?

Kad donesete odluku, čitav se svemir uroti da bi je ostvario. Ralph Waldo Emerson

Vaše misli nisu samo nejasni oblačci koji vam lebde u glavi. Vaše su misli stvari. One su zapravo mjerljive jedinice energije. Misli su biokemijski električni impulsi. One su valovi energije koji, koliko znamo, prodiru kroz vrijeme i prostor.

Najvažnije je da naučite misliti i ponašati se na pozitivan način, u skladu s onim što u konačnici želite biti, raditi i iskusiti u životu.

Svaka pojedina misao koju pomislite djeluje na svaku pojedinu stanicu u vašem tijelu.

Negativne misli su otrovne i negativno utječu na tijelo. Oslabljuju vas, izazivaju znojenje, stvaraju mišićnu napetost, pa čak i kiseliju pH vrijednost tijela. povećavaju mogućnost nastanka raka (stanice raka sjajno napreduju u kiselom okolišu) i drugih bolesti. Također odašilju vibraciju negativne energije te privlače brojna iskustva iste vibracije.

Od ljutnje se smanjujete, dok vas opraštanje prisiljava da izrastete veći nego prije. Cherie Carter-Scott

Ako sebi nešto niste oprostili, kako možete očekivati da ćete oprostiti drugima? Dolores Huerta

Usredotočite se samo na ono što želite privući. Zapamtite, kamo usmjerite pažnju, onamo teče i vaša energija.

Oblikujte i u svoj um neizbrisivo utisnite mentalnu sliku vlastite uspješnosti. Dobro je zapamtite. Ne dopustite joj da izblijedi. Vaš će je um dalje razvijati. Dr. N.V.Peale

Vizualne slike i fotografije potaknut će vaše emocije, a vaše su emocije vibracijska energija koja pokreće Zakon privlačnosti.

Ovaj je svijet samo platno naše mašte. Henry David Thoreau

Proživljavanje života iz vlastitih snova najveća je pustolovina u koju se možete upustiti. Oprah Winfrey

Dobra je ideja svake godine napraviti novu knjigu vizija. DOk rastete, evoluirate i sve više postižete, vaši snovi i težnje također će rasti, evoluirati i napredovati. TO će vam pomoći da ostanete usredotočeni, motivirani i nadahnuti.

San je vaša stvaralačka vizija za vlastiti život u budućnosti. Morate iskoračiti iz svog sadašnjeg područja ugode i ugodno se osjećati kad je riječ o nepoznatom i neznanom. Denis Waitley

Svojim stavom možete poboljašti ili pogoršati gotovo svaku situaciju.
Riječ je o energiji koju unosite u prostoriju. Možete imati pozitivan stav o događajima u svom životu ili u sebi možete gajiti negodovanje i nezadovoljstvo. Vi odlučujete. MOžete svjesno odlučiti da ćete reagirati na pozitivan način na gotovo svaki događaj ili okolnost. Pozitivan stav jednostavno je izbor.

Nijedna činjenica s kojom se suočavamo nije tako važna kao naš stav prema njoj, jer on odlučuje hoćemo li doživjeti uspjeh ili neuspjeh. Dr.N.V.Peale

Svi poznajemo ljude s negativnim stavovima. Oni neprestano prigovaraju, kukaju i žale se. Izgleda da im sve ide naopako. Uvijek su žrtve. U njihovu društvu nije ugodno i doima se kao da nam doslovno oduzimaju energiju. TO se događa zato što djeluju na nižoj frekvenciji, te, zahvaljujući Zakonu privalčnosti privlače još više okolnosti na koje se mogu žaliti. Skloni su 'zaglaviti' u svom negativnom načinu života zato što su im misli i energija neprestano usredotočeni na negativnu sadašnjost i negativnu prošlost. Na taj način neprestano stvaraju istu budućnost.

U životu se ni dana nisam bavio poslom. Sve je to bila zabava. Thomas Edison

Većina ljudi traga za srećom. Traže je. Pokušavaju je pronaći u nekome ili nečemu izvan sebe. To je temeljna pogreška. Sreća je nešto što vi jeste i proizlazi iz načina na koji razmišljate. Wayne Dyer

Sreća je sama po sebi oblik zahvalnosti. Joseph Wood Krutch

Stalno izražavanje radosti i zahvalnosti u život će vam privući još veću radost, ljubav i obilje.
Počet ćete zamjećivati promjenu u načinu na koji svakog dana promatrate događaje. Postat ćete svjesniji pozitivnih stvari koje se svakog pojedinog dana događaju posvuda oko vas. Promijenit će vam se žarište pažnje, promijenit će vam se energija te ćete početi poštovati ono čime ste već blagoslovljeni. A zakon privlačnosti reagirat će na višu vibraciju koju stvarate.
Uživajte u putovanju.
Svaki dan proživite u radosti i zahvalnosti.
Potvrdite Božju prisutnost u svom životu.

Svakog se dana odvojite od gužve i buke. Obavežite se da ćete svakog dana neko vrijeme provesti u miru i tišini, a time ste se posvetili jasnoći i unutarnjem miru.TO nam je vrijeme potrebno u životu da bismo se sjetili tko uistinu jesmo, što je važno i gdje se krije naša osobna istina. To je vrijeme u kojem smirujemo duh i hranimo dušu. Tada obnavljamo ravnotežu u svom životu i pnovno se povezujemo s vlastitim Izvorom.
Kroz molitvu, meditaciju i kontemplaciju najbolje možemo čuti vlastiti unutarnjji glas. TO je vrijeme kad zastanemo i povezujemo se ne samo s Bogom, nego i sa sobom, s vlastitim stvaralačkim, podsvijesnim umom. Vrijeme koje provedemo u svojoj nutrini hrani nas na najdubljim razinama u fizičkom, emocionalnom i duhovnom smislu.
Neki kažu da u molitvi razgovaramo s Bogom, a u meditaciji ga slušamo.

Vrijednost dosljedne molitve nije u tome što će Bog čuti nas, nego u tome što ćemo mi čuti Njega. William McGill

Očekujte da će vam svaka potreba biti ispunjena. Očekujte odogovr na svaki problem. Očekujte obilje na svakoj razini. Eileen Caddy

Počnite obraćati pažnju na to koliko često svakog dana emocionalno reagirate i kad niste u skladu sa svojom svrhom i stvaranjem željenog života. Kad go toga postanete svjesni, nešto poduzmite. Promijenite misli i osjećaje tako da budu u vibracijskom skladu s onim što želite privući. Ostanite usredotočeni na ono što vas raduje i neka vam očekivanja budu pozitivna.

Pripazite u kojem smjeru želi krenuti vaša energija, a ne u kojem je smjeru vi želite uputiti. Nešto napravite zato što imate osjećaj da je to dobro, a ne zato što vam se doima logičnim. Slijedite duhovne porive. Mary Hayes Grieco

Ako ste dovoljno hrabri da započnete, tada ste dovoljno hrabri i da uspijete. David Viscott

Odrecite se svojih sitnih ambicija, krenite i spasite svijet. sveti Frances Xavier Cabrini






Post je objavljen 29.12.2016. u 13:03 sati.