Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonaleonaa

Marketing

Da samo znaš što sam prošla ja...

Pozdrav svima i dobrodošli natrag na moj prigodno preuređeni blog. Želim svima prvo čestitati Božić, nadam se da ste ga ugodno proveli, papali i da ste dobili lijepe uspomene od najdražih.
Nakon kraće ( meni se činilo jako dugo ) stanke, moji se prstići vraćaju tipkanju postova i bloganju. Gdje sam bila i što sam radila? Zašto nisam pisala? Jeste li mi falili? Odgovori u nastavku.

Uglavnom me okupirao faks i svaki put kada bih se vratila s učenja doma bih jednostavno zaspala i odgađala bih pisanje, a i nisam imala pretjerane inspiracije pa mi je bilo draže ne forsirati.

Zato ću vam sada predstaviti najbolje trenutke ovih mjesec dana izbivanja. Dino Merlin u Areni Zagreb kao broj 1!

Dva sata fenomenalnog pjevanja i plesanja, noć za pamćenje. Dino me iznova oduševio i otpjevao meni i dečku ''našu pjesmu''. Godinama volim Dinu i nije me razočarao.



Broj dva je advent u Grazu! Gradić koji je po dekoracijama, ambijentu i atmosferi nadmašio zagrebački advent, toliko stila, detalja, a opet sve ne prenapadno. Dečko i ja obišli smo cijeli grad, od starog do novog djela, pogledali sve znamenitosti i zapravo se cijelo vrijeme, divili Grazu. Definitivno jedan od boljih izleta.


Brončanu medalju odnosi događaj broj 3 - svadba. Moj bratić odlučio je sedmogodišnju vezu okruniti brakom i dečko i ja smo bili gosti. Kad mi netko spomene svadbu, ja čujem 'hrana', a to je nešto što nije nedostajalo. Hoćeš ribu, meso, povrće, juhu? Imaš sve. I kolače, naravno. Glazba i atmosfera ugodni, plesali smo, pjevali, ostali do fajrunta.


Mjesec mi je, sve u svemu prošao mirno. Bilo je naravno uspona i padova, ali prosinac će ostati zapamćen kao dobar mjesec. Planiram ga ispratiti u Sarajevu uz, pogodite, Dinu Merlina i dočekati još bolji siječanj.
Falilo mi je pisanje, a i čitanje, iako sam se htjela odmoriti, uzeti pauzu od virtuale i prepustiti se stvarnosti. Bilo je odlično, ali pisanje je i dalje moja oaza i sad sam se vratila i opet vas planiram daviti postovima.

Kako ste vi proveli mjesec na odmaku i blagdane? I da, sad više nije prerano za vječno pitanje - di ste za Novu?

Do čitanja!




Post je objavljen 27.12.2016. u 10:36 sati.