Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

USKORO

Državne administracije sve čine da čovjeka drže u materijalnoj ovisnosti. Sa jedne strane je navodno neutralna teorija (iako samo do razine logike psihe), zakonska pravda kao osmišljena demokracija kada svatko većina trpi iako ne može podmirivati ni mjesečne račune. Sve to zbog karijerista u politici, jer se dobro štite da se održe.
Industrija mrtve hrane i lijekova forsirano drži čovjeka pod kontrolom, da slučajno on ne prihvati realno stanje, pobuni se i krene u revoluciju znanja.
Stalnim krizama u svijetu pojedinac mora misliti, biti nesiguran i nadati se najgorem. Njemu je omča oko vrata i tješi se što je još uvijek među živima.
A politički je lako napraviti incident i aktivirati sve svjetske medije. Onda čovjek u strahu nema izbora i umjesto socijalnog preživljavanja, prati najnovije vijesti.
Takvim primitivnim igrama je odzvonilo odavno i još dvadesetak godina tome mora doći kraj. Većom silom čovjek će odbaciti potrebu za logikom psihe uma i prihvatiti realno stanje, onako kako je jednostavno prirodno.
Pojedinac je jako vezan za mjesec, u najmanju ruku kao da je izvor svijetlosti od sunca. Teoretskom demagogijom, crkvenim učenjima, medijima, čovjek više vjeruje horoskopu iz novina nego što zna kakvim se zdravljem služi. To je logika umišljanja psihom kao u snu, upravo zbog utjecaja helija sa mjeseca. Ako helij izaziva plimu i oseku, svakako utječe na krv i limfu i zato se čovjek čudno ponaša.
Što se treba dogoditi u skorije vrijeme?
Bez ljudskosti čovjek će probati sve što još nije, po pitanju novih tehnologija, tajnih izuma, u svemu što ima veze sa materijalnim bogatstvom i uživanju kao u raju.
Sve to je samo evolucija čime se bliži smrt svega krivo postavljenog, jer od izvora svjetla prema svijetlosti, od prostora prema vremenu, poznat je najkraći put, a ne logikom čovjeka.
Čovjek kao nasilnik će doći u teško stanje očaja i odustati od nasilja jer nema nikakvog smisla, niti se to može održati kada utjecaj helija sa mjeseca uskoro oslabi.
To slabljenje zračenja biti će izazvano jačim utjecajem sjevernjače (polarisa) i venere (vege). Što bi rekao Bosanac mjesec će ga konačno popušiti, a čovjek prihvatiti tijelo jer je do sada uporno odbacivao realno stanje.
I tako će početi nova ljudska civilizacija, uvođenjem reda, recikliranjem svega, proizvodnjom prirodne hrane, prečišćavanjem vode, bez gladnih, bez očajnika, jer ionako svega ima u izobilju.
Moderan avion, brod ili podmornica, po cijeni mogu zadovoljiti socijalne potrebe jednog naselja, a toga u svijetu već ima previše.
Čovjek će i poslije znati negativno, međutim biti će odlučan da samo bira pozitivno.
Sve posljedice promjene klime, biti će zaustavljene kada se odbaci industrijska proizvodnja.
Potreba za strujom jednostavno je preko solarnih panela.
Stvarno nema potrebe za nasiljem, za tajne, ako svatko prihvati slobodu što konačno zna realno stanje, uživo preko ljubavi iznutra i ne mora to platiti novcem ili zdravljem.
Pognute glave filozofi, političari, sada bogati, lako će prihvatiti jednostavnost i baviti se vrtom pored kuće.
Svi željni glamura moći će probati vile bogatih, jer neće biti na cijeni.
Konačno će doći do usklađenja, do priznanja libele i nule, do inteligencije svjetla izvora, a to je samo vodonik (vodik) i sada tumačen kao nešto drugo.

Post je objavljen 23.12.2016. u 12:23 sati.