Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anita-martinac

Marketing

"Pomozimo zajedno", u organizaciji Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” i prijatelja, održana je 23. studenog 2016.

Donatorska večer "Pomozimo zajedno", u organizaciji Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać” i prijatelja, održana je 23. studenog u dvorani Queen hotela Mepas u Mostaru.
Večer je organizirana s ciljem potpore istoimenom projektu čiji cilj je pomaganje što većem broju osoba sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb.
Na samom početku večere, uzvanicima se obratio predsjednik udruge Ivan Soldo.
Nakon obraćanja, svi uzvanici su imali priliku pogledati dokumentarni film “Druga obitelj”, redatelja Zdenka Jurilja, o radu i djelovanju Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać koja je do sada pomogla više od 3500 osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Po završetku filma, uzvanike su pozdravili i predstavnici glavnih pokrovitelja večere predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg i gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić, koji su dobili i prigodne zahvalnice.
Tijekom večeri, predsjednik udruge je dodijelio prigodne zahvalnice i predstavnicima tvrtki, najvećih donatora udruge (Autoherc, NK Široki Brijeg, Violeta, Zoom-auto, Binvest, Centar za obrazovanje, Mepas, JP Elektroprivreda HZHB i JP Hrvatske telekomunikacije) koji nesebično podržavaju rad udruge od samog početka te bez čije pomoći udruga ne bi mogla osigurati vrste pomoći koje pruža.
Na kraju službenog dijela je prikazan glazbeni video spot za band-aid pjesmu udruge “Pomozimo zajedno” koja progovara o svemu dobrome što čovjek može napraviti za čovjeka.
Cjelokupan prihod od donacija usmjeren je osiguranje smještaja, prehrane, prijevoza i drugih vrsta pomoći za korisnike, kao i članove njihovih obitelji, koji se nalaze na liječenju u Zagrebu, daleko od doma i obitelji.
U zabavnom dijelu programa nastupili su glazbenici Lucija Zovko iz Širokog Brijega i Ivo Jurić iz Mostara.
Program su vodili prijatelji udruge Sanja Pehar i Dragan Soldo s Radio Mir Međugorja.
Večera je organizirana na zavidnoj razini zahvaljujući pokroviteljstvu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara te podršci i pomoći Vinarije Zadro, Vinarije Marijanović, Mljekare Livno, vlasnika hotela Mepas, fotografa FotoLight Studio, te posvećeni i fotograf Budimir Bosnjak, kao i tehničkoj podršci Prostage Posušje i Braders Mostar.
Posebno se zahvaljujem svojim prijateljicama koje su nesebično dale sebe u ovaj projekat i vrijedno radile na organizaciji Valerija Miljko, Dijana Drmač, Zdenka Mučibabić, Maja Kordić, Žana Zelenika, Sanela Bakalar Rosić, Marela Jerkić Jakovljević, Marija Marija Penavic-Bagaric ...sa vama nema teškog zadatka.
Kao i uvijek bilo mi je zadovoljstvo sa svima vama se družiti i surađivati. Grlim :)



Post je objavljen 23.11.2016. u 23:27 sati.