Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Feng shui...


Nekom je u životu sve lako, nekom nije, ali sigurna sam da svi imamo probleme.
Rješavam ih kako stignem i kad stignem, ali ...greška.
Pronadjoh divnu, magičnu stvar, namještaj mora biti raspoređen po feng shui znanosti i sve ima da procvjeta.
Tu si vraže ... sad ćeš ti vidjeti, ima sreća kucati, slomiće vrata.
Udubih se u tu znanost i krenuh sa sređivanjem života.
Zdravlje na usta ulazi. Znači prvo kuhinja. Mora biti u centru stana, a meni tu neki glupi hodnik, veza sa sobama ... E, nećeš ti meni kvariti život, kuhinja u hodnik. Tu se malo zapetljah, jer ima nekih pet elemenata, a oni mnogi zakeraju. Ne može voda pored vatre, te bijelo pored crnog, te boje ovakve, onakve, te jug i sjever, kao da je građanski rat u Americi. Ako hoćeš biti vitka ... tu stadoh, ne sretoh nekog tko želi biti debeo. Yang boja vatre, ne smije uz feng boja vode, izbjegavati jake, blijede i ostale boje ... Hm ... štednjak osta bez plina i struje, perilica sudja bez vode, a hladnjak kao u onom vicu, vrata okrenuta zidu. Važno je da je zdravlje tu ...
Ljubav i sex. To je bilo lako, u kupaonicu je trbalo metnuti cvijeće, najmanje pet saksija, raznih veličina, poredjati kao kaskade. Moje kupatilo 2x1.5m se oduševilo sexi izgledom.Ovaj feng ne vodi ljubav pod baldahinima u spavaćoj sobi, a meni kada malešna, ali ako treba, i na bojler ću zajašiti za sreću.


Ide li maca gore ili dole??

Tko želi novac, a tko ga ne želi, mora ga držati uz prozore ili ulazna vrata, da komotno cirkulira. Meni ne samo da cirkulira, nego pokušava i piruete izvoditi,ali stavila sam novčanik na vrata, da ulazi u kuću, a ne izlazi ... kupovaću na karticu, ne piše gdje je treba držati, moja vječito skakuće po automatu za isplatu.
Zidni sat šalje negativnu energiju, požuruje ... ja ga izbacila odmah iz spavaće sobe.
Slike mora, usamljenih osoba, i one koje imaju nijanse sive, bijele, žarko crvene, i hladno zelene boje, izbjegavati. Pogledah kritički slike ... sad mi je jasno što mi ne cvjetaju ruže. Svaka slika na zidu, ama, baš svaka ima neku od tih zabranjenih boja. Posebno more je zafrkant. Bilo mi je žao sve baciti, izvinih se slikama djeda i bake, i okretoh ih prema zidu.
Ogledalo je vaš odraz, sljedeći zadatak. E, to nisam znala, mislila sam da je ogledalo odraz susjeda, ili možda nekog Marsijanca. Što više vas, na svim mjestima. Iako imam u svakoj sobi narcisoidno mnogo ogledala, znači nije dosta, pa povadih ogledala iz torbi, pudrijera, i ladica, i sve to na zid. Dobro je što sam skinula slike, pa bilo mjesta.Sad sve pomalo liči na cirkusku sobu ogledala, ali tako treba…valjda.
Sve sam sredila, ali neke stvari nisam mogla. Susjed s kata iznad mene, nije pristao da u njegovoj sobi imam WC školjku, valjda se boji da ne dobijem piškitis, pa da stalno zvonim.
Nisu mi dali građevinsku dozvolu za balkon istočno od dnevne sobe, a južno od najomiljenije stolice, jer nikako nisam mogla izračunati gdje je to. Nije lak taj feng shui.
Sve u svemu, sve je dobro ispalo. Sjedim i čekam da sreća zakuca, kad ona zvoni. Otvorim vrata, gosti. Oni su trebali ući kroz dimnjak, ali kako ga u soliteru nema, a goste nisam mogla nikako primiti kroz otvor odozgo (opet onaj nezgodni susjed), uđoše na vrata.
Očekujem da se oduševe, kad oni me pitaju
-Seliš se ??
To ti je kad se ne razumiju u znanost i sreću koja treba pokucati na moja vrata.
Znam što ću. Skinut ću zvonce, i staviti zvekir ... ima da kuca ...

/>


Post je objavljen 19.12.2016. u 09:16 sati.