Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trillian

Marketing

Star Wars i ta današnja djeca...

Stjecajem sjajnih okolnosti bila sam u posjedu 4 ulaznice za pretpremijeru novog filma Star Warsa - Rogue One i to dan prije početka službenog emitiranja po kinima duž Hrvatske. Svi smo se tome kao istinski ljubitelji strašno veselili i bili uzbuđeni do neba i nazad. No, ispostavilo se da imamo kartu viška jer kćer ima nekih poslovnih obaveza.

Nikakva problem, pomislit će svatko. Pa i ja isto. Barem fanova Star Warsa ima. Pogotovo među našim poznanicima. Gotovo da samo takve ljude i poznajemo. Star Wars fanove.

Međutim, svi ajmo reći odrasli prijatelji i poznanici su bili spriječeni jer su si već ranije dogovorili neke obaveze koje nisu mogli odgoditi. Razumljivo. Nema veze, imamo mi puno poznatih srednjoškolaca i studenata kojima ćemo ponuditi slobodnu kartu. Sigurno će netko vrlo rado doći na pretpremijeru. Hej, pa to su Star Warsi.

No, ispostavilo se drugačije. Svi su poslijepodne imali predavanja i nisu mogli izići s nastave, odnosno predavanja da bi u 19:00 stigli u kino. Hvale vrijedno. Na moje pitanje da jel ne mogu pitati da ih se pusti sa zadnjeg ili pred zadnjeg sata, bili su prilično zaprepašteni i rekli da se to nikako ne može raditi. Što je opet hvale vrijedan stav.

Nisam mogla da se ne sjetim sebe u njihovim godinama. Moram priznati da je mene netko pozvao u kino, na pretpemijeru Star Warsa, badava, ne bi mi ni škola niti predavanja bili na kraj pamet. Pa i po cijeni neopravdanih sati, ako nikako drugačije. Što nije hvale vrijedno, naprotiv, ali je iskreno i istinito.

Nije da potičem markiranje ili izostajanje s nastave, ali odbiti besplatnu kino ulaznicu za pretpremijeru....i to Star Warsa....

Jel to samo meni, kao fanu Star Warsa jako čudno?




Post je objavljen 16.12.2016. u 08:36 sati.