Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Znam ja odavno sve njihove laži i iluzije s kojima oni kao vođe hrane narod.



Ekonomski masakr hrvatske učinili su lažni političari. U tkz. Domovinslom ratu je uspostavljeni kriminalni društveno ekonomski poredak koji je i danas na djelu. Dok hrvatski narod obilazi "pučke kuhinje" i živi na izdisaju, najveći nitkov Stjepan Mesić, živi u državnoj vili na teret građana... Ništa situacija nije bolja u Srbiji. Tamo su ovih dana raspravljali - zašto je Boško Obradović, dopeljao Ivana Pernara, u srpski parlament.

Srpski zastupnik od Šešeljovih radikala Nemanja Šarović, između ostaloga kaže: "Doveli ste ustašu Ivana Pernara u skupštinu Srbije!" Radikali su opalili po Dverima, i obračunali se s njima.. Svađa je bila žustra u srpskom parlamentu.. Dok srbi teško žive, kao i hrvati ovdje u Hrvatskoj, oni se bave ustašama i četnicima...

Takva je propaganda i u našem Saboru RH., i na javnoj i državnoj televiziji HRT-e, gdje radi 2800 novinara i režimskih ljudi... Pernar u saboru "kakav da je - da je, jedini je čovjek koji je progovorio sa malo srca o teškoj situaciji u našem bolesnom društvu... Sada su mu skinuli "banda" imunitet, za koji dan će ga izbaciti iz sabornice - kao što su to učinili sa pravašima i Dobroslavom Paragom. Ali izdajnik Paraga je to zaslužio, dok ipak mislim da Pernar nije to zaslužio. Sad ga tu i branim... Kada nije u pravu ja to kaže; Pernar lamantaš bez veze... A kada dobro govori - to je u redu!

Hrvatska ide u sve gorem i gorem smjeru - tko to može da zaustavi? Život u Hrvatskoj sveo se na malograđanštinu i morbidno licemjerstvo... Gledam hrvatski parlament, pa gledam srpski parlament, pa nikakve razlike ne vidim... Sve odvratni tipovi i ženske tu i tamo sjede... Nisu zaslužili da "zinu" a kamoli da ih netko sluša... Jedni i drugi sabornici kao političari brane krupni kapital, i njemu služe... Farsa je - da je to narodni parlament.

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-------------------------------------------------
Objavljeno: 15.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3465.


Post je objavljen 15.12.2016. u 22:04 sati.