Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usvijetutajni

Marketing

kriva procjena...




Dogodi se tu i tamo, zapravo vrlo rijetko da neočekivano dobijem nož u leđa. Ne jednom sam svjesno puštala ljude za koje sam znala da su za to sposobni da ostanu u mojoj blizini. Pa me i nije nešto pretjerano iznenadio njihov postupak...očekivani.

No, evo, desilo se u ove 3 godine u poslu ovih dana jedno beskrajno golemo razočaranje. Netko kome sam bila spremna vjerovati na riječ....a inače za sve tražim pismeno da mi se pišu cijene i sva objašnjenja. Žena koja se prema meni postavila od starta kao prema najboljoj prijateljici...ubacila golemu količinu umiljatosti, dragosti, pričanja o privatnim stvarima, li le la le....

Tako nešto čak ni ne volim u poslu, tu neku pretjeranu dozu srdačnosti, ali eto...u ovom slučaju sam nasjela.
Ubacila sam je u posao kao dobavljača jer sam zaista vjerovala da dobro rade. I uglavnom jesu.

Sve je bilo divno krasno i idealno dok joj je tebao netko tko će je ubaciti u igru. Sad se sve ustabililo....nastala su prva dva problema...i na najgadniji, najbrutalniji i zaista podli način je krenula u svoju obranu...pokušavajući pritom uvaliti mene.

Ne bi me to toliko boljelo da nije prije kojih godinu dana isto napravila kolegi kad je neka roba kasnila...a ja sam bila uvjerena da kolega pretjeruje...i vjerovala sam više njoj nego njemu. Zaboravila na taj incident, sve je išlo glatko, rokove nikad nisu prekoračili, cijene su pisali krive, ali ispravili svaki puta...do sad. Zeznuli su nam tisak baš za nas. Boja se skida, a mi to šaljemo kao poklon kupcima. Nama je to antireklama, ne stignemo sad to ispraviti.

A draga je gospođa rekla da pofotkam taj nered, napišem reklamaciju i da će napraviti što može, makar sniziti cijenu. Ono što je napravila bilo je: ruke su nam vezane, vi ste odabrali takav tisak, hrpa nebuloza koje sa tiskom veze nemaju a godinama to radi i vidi se kako nema pojma o tome...i oba moja direktora u cc. Naravno, bili su oni upućeni u sve, ništa nije bilo bez njihova znanja, no ja sam bila dovoljno fer da ne stavljam i njih u cc...a ona je vratila ovako.

Dobro, ponekad je ok kad se ljudi pokažu u pravom svjetlu. To da sam nekoga krivo procijenila, to prokleto boli. S druge strane...ženu nisam sretala osobno...to sigurno može pomoći krivom dojmu.

Ali...ipak mi dođe da još opreznije hodam kroz život.

Post je objavljen 15.12.2016. u 06:36 sati.