Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKVE SU TO STRAŠNE CRNO MAGIJSKE LAŽI!?



EMIL VLAJKI KAŽE DA JE HRVAT, I DA U SRCU ŽIVI JOŠ UVIJEK U JUGOSLAVIJI, ON JE JEDINI HRVAT KOJI VOLI VOJISLAVA ŠEŠELJA.

EMIL VLAJKI, politolog, sveučilišni profesor i bivši potpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda.



Emil Vlajki u svojoj biografiji LAŽE da rođen je u Rusu u Bugarskoj u logoru, gdje je bila internirana njegova majka. On i njegovi roditelji živjeli su u Split, gdje rodio se je Emil i tu je završio osnovnu i srednju školu. Kada se govori o ratu na prostoru bivše Jugoslavije od 1991.,-1995. godine. Sve su to nama zakuvali ti pametnjakovići, tkz. doktori i profesori, ništa oni nisu pametno u životu radili.

Uvijek je njima u glavi bilo farizejstvo, samo naša nacija i politika je najbolja.. E, to ne rješava ništa za čovječanstvo.. Oni su samo radili svađu među ljudima... Nema Emil Vlajki nikakve pravednosti u sebi, on mlati praznu slamu - bez sjemenja.. A hvali se kako je on jedini intelektualac na Balkanu. Kaže: Da Jugoslavija i Josip Broz Tito su mu vječno u srcu...

Emil Vlajki (bivši komunista) uvijek u svojim emisijama, u kojima je gost, šalje svoju poruku - kako iz Sarajeva (BiH), je otišlo 150.000 Srba, isto tako da iz Hrvatske je otišlo 250.000 Srba. On napominje i druga mjesta na prostorima bivše SFR-Jugoslavije. Teroristički isti scenarij danas se dešava u Turskoj (Istanbulu). Novi svjetski poredak ne bira ljudske žrtve.

Najgora je sotonska stvar što ti "lažnjaci" rade hala buku preko medija i siju crno-magijske misli... Knjigu kao roman Emil je napisao: "Druga Judina izdaja", u kojoj scenarij imaju Milorad Dodik i muslimanski šerijat u Bosni i Hercegovini. Emil Vlajki je na suđenju u Haagu, kao svjedok branio i svjedočio je u korist dr. Vojislava Šešelja. Moj zaključak je: Tko nam je stvorio nacionalan rat na Balkanu, nego bivši komunisti, u suradnji sa svećenstvom.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 12.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3460.


Post je objavljen 12.12.2016. u 11:06 sati.