Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mojbuntovnickizivot

Marketing

Svašta po malo

Tjedan u školi i nije bio nešto pretjerano naporan. Dobila sam 5 iz matematike što me ja obradovalo, no razočarao me marketing dobila sam 2 jer je profesorica došla ljuta na sat i onda počela iznenada pitat.
U petak je našu školu posjetio župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić. Posjetio je našu školu te rezanjem vrpce otvorio nove učionice vježbeničke tvrtke, također predstavile su mu se dvijet vježbeničke tvrtke "Frutta d.o.o." i "Choc 'n' Rock" kao što sam već u prošlom postu navela mi smo pobjedili na 15. Međunarodnom sajmu u Zagrebu. U petak smo se svi lijepo obukli i sredili jer ipak je to bio važan dan za našu školu i našu tvrtku. Bili su različiti novinari i na Portalu 53 objavljen je članak o nama i našoj školi. Ako vas zanima možete pogledati u linku http://portal53.hr/?p=6725 .
Kada sam došla kući odmah sam se primila posla oko škole kako bi navečer išla na klizanje. Prijateljica je došla po mene oko 18:30 sati. Bilo je pomalo hladno, ali uživala sam. Jako dobro iskorišteno vrijeme. U početku mi je bilo malo teško, nakon dugo vremena klizati ali poslije sam se opustila i išlo mi je bolje bar ja tako mislim. No za sve to mogu zahvaliti samo najboljoj profesorici klizanja, trebalo je strpljenja ali mislim da sam naučila. Hvala ti puno znam da ćeš čitat i prepoznat se u tome. Nakon klizanja otišle smo do prekare ona si je kupila krafnu od pekmeza a ja sam kupila pecivo sa sirom. Odlučile smo da bi nam nakon klizanja dobro došla vruća čokolada, stoga smo otišle u Lobby blizu naše kuće, malo tračanja, malo smijanja, uživale smo i nadam se da ćemo to opet ponoviti.
U subotu ujutro sam otišla sa mamom u Bosnu, obavile shoping i pojele ćevape. Odmah nakon toga ostala smo kod nećaka Nicolasa (onaj sa kojim sam provela tjedan dana ljetos na selu) na rođendanu. Slavio je 3. rođendan. Jako je bio sretan kada me vidio, bili smo ja, njegova baka i deda i njegova mama naravno. Koliko god smo se igrali i mazili i uživali i jeli tortu, vidjela sam da Nicolas baš nije sretan. Tata (moj bratić) otišao je na more raditi pa mu fali, to je bio prvi rođendan bez tate.


U subotu predvečer došli su mi tetka i tetak na večeru jer je mojoj mami 2.12. bio 49. rođendan. Malo smo uživali i opet jeli.
Kasnije kada su otišli, pospremila sam kući i otišla spavati.
U nedjelju sam cijeli dan učila engleski (baš mi neide taj predmet) a u ponedjeljak pišem test, popodne sam prošetala sa mamom do grada, da vidi kako je grad okičen a onda smo otišli na capuccino i vruću čokoladu.


Post je objavljen 11.12.2016. u 15:01 sati.