Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BOGDAN DIKLIĆ JE POTPISAO RATNU PETICIJU U BEOGRADU 1991. GODINE



Kada su kretale kolone tenkova iz Beograda - Srbije na Hrvatsku, televizijska kamera je snimila glumca Bogdana Diklića, kako stoji u redu da potpiše ratnu peticiju u kojoj je i on suglasan da u izvanrednom stanju JNA uvede red.

Vidim jučer (08.12.2016.) u gradskom listu "Bjelovarac", kako lokalni domaći izdajnici hvale Bigdana Diklića, "da je glumačka legenda. S njime na slici je Goran Navojec i stari Zlatko Navojec. I ti Navojci bi bili nikoje i ništa - da im nije pomogla "zlatna koka" Đurđa Adlešić. Prije oni su bili sirotinja i devedesetih godina Navojci su posuđivali novac, a sada su teški nekoliko milijuna eura.

Kurir zamjera Bogdanu Dikliću što odlično govori hrvatski jezik, a neki Hrvati zamjeraju B, Diklću što odlično govori srpski jezik. U bivšoj jugoslaviji je zataškana informacija da glumac u zezanju sa svojim prijateljem je teško ranio svog prijatelja iz pištolja, kojem je metak prošao kroz usta i izašao van na vrat iza.

Samo uvijek slušamo hvalospjeve o Bogdanu Dikliću, kojeg neki dižu u nebo. On je za kazalište u Bjelovaru, legenda - jer pokazao im je pravu školu glumljenja...


------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 09.12.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3456.


Post je objavljen 09.12.2016. u 09:26 sati.