Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Hej, evo me...:)))

Nakon dužeg vremena, a zbog nedaostatka istog - odlučih napisati nekoliko redaka. Imam osjećaj da vas tako nekako sve okupim, kao da sjedimo u dnevnom boravku na kavi...:)))))
Svašta se nešto događa - bila na koncertu "Frajli" - žene me oduševileeeee....Predobro! Spremam se, naravno, i na koncert mog jedinog Đoleta - jedva čekam....
Amerika - prošli izbori; bojim se da biraju na eci peci pec....:)))) Jest, Hillary i elita versus čovjek koji....No, bolje da ne komentiram. Njegova kćer Ivanka mi je jedina simpatična - sada čitam da se odriče njegove politike...Pitam se - stvarno, što je toj maloj? :))))))
A gospođa supruga - "sve ću vas tužiti u Sloveniji, da ne bi slučajno živjeli od moje slave" :(((((( Svašta! A što se čudim? Našli su se, jer su sličnoga razmišljanja. I točka.
Umro je akademik Ante Stamać...Jedan od mojih profesora....Sjećam se, na promociji svoje knjige u travnju sam ga zadnji put vidjela i pričala s njim..."A tko ti je to?" - bilo mi je postavljeno pitanje. Ma nitko. Samo jedan akademik, sa divnim opusom pjesama, ljubitelj Slovačke i žena.....Akademski razred: književnost.
Goldie, moja trinaestogodišnjakinja, veselo maše repićem.....Samo da znate, mogla je stradati...I to jako! Počela je krvariti, i ja brže bolje kod veterinara...Na sreću - nije bila piomerija, kako su posumnjali...Samo jaka upala, koju liječimo antibioticima....
Sretni i veseli mi bili; u nadi da će Nova 2017. biti prava, dobra godina. Ne kao ova...:((((((
Ljub, Vaši L+B+G


Post je objavljen 04.12.2016. u 21:40 sati.