Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mojbuntovnickizivot

Marketing

Večer matematike

Ovaj tjedan bila sam popodne u školi, što ja inače ne volim jer onda nemam vremena za ostale aktivnosti.
Ujutro dok se probudim malo ponovim za školu već moram ić na autobus i u školu, a kad se vratim navečer sam toliko umorna da odmah zaspem.
01.12.2016. godine profesorica iz matematike je održala Večer matematike, na kojoj sam ja predstvaljala kako množe kinezi. Bilo je još zanimljivih stvari kao što su vedska matematika, igre sa šibicama, igra sa brojevima, matematika i alkohol, kartaški trikovi, twisting i matematika, te šivanje i matematika. Iako je program započeo u 18 h mi smo već u 17:30 h počeli pripremati naše stolove kako bismo imali na čemu to predstaviti.
Moram se pohvaliti da je kod mene stalno bio netko, te da su većina uspiješno riješili zadatke. No ostala sam iznenađena kada mi je učenik 2. razreda srednje škole došao i nije znao što su vodoravne, a što okomite crte. Neznam kako je došao do 2.razreda.Ostatak tjedna nije bio nešto pretjerano naporan, malo testova, malo ispitivanja ali eto što se mora nije teško, no zato sada dolaze udarni tjedni. Još je samo 15 dana škole a još 7 ispita.

Danas se otvara i klizalište u Petrinji u 17 sati i ulaz je besplatan danas za sve, a najam klizaljki je 10,00 kn ako ste u mogućnosti dođite. Bit će i disko večer na ledu.Post je objavljen 03.12.2016. u 12:42 sati.