Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojbuntovnickizivot

Marketing

Listopad 2016.

Početak mjeseca nije bio nešto posebno uzbudljiv. No zato sam 22.10. išla na vjenčanje kod svoje sestrične Mile u svatove u Podravsku Slatinu.
Već je dugo sa tim dečkom, 10 godina u vezi. Jedva sam dočekala da ju vidim, da vidim svoju obitelj na okupu. Bilo je oko 300 uzvanika i svi su se odazvali.
Krenula sam ujutro oko 8 i tamo smo mama i ja doputovale oko 12. Vjenčanje u crkvi je bilo zakazano za 16 h i poslije smose uputili na večeru i zabavu u Restoran KTC u Slatini. Ja sam imala crne široke hlače, i crvenu bluzu (vidjet će te kasnije na slikama). Moram priznati da je svećenik jako lijepo propovjedao te da sam se ja toliko raznježila da sam cijelu misu plakala od sreće. kada je bacala buket htjela sam ga uhvatili jer je bio baš lijep pa da imam za uspomenu no neka mala klinka kasnije sam saznala ima 11 godina se bacila ispred mene kako bi ga uhvatila, a na kraju nije htjela ni plesati sa onim tko je uhvatio podvezicu što mi je bilo baš glupo od nje.
Bili smo tamo do nekih 3 h u noći i onda smo otišli spavati u kuću od mladenkinih roditelja. Sutradan smo se uputili oko 11 h kod mladoženje još jedanput vidjeti mladu i tamo smo ručali. nakon ručka oko 3 sata smo krenuli kući. Kada smo odlazili seka mi je rekla da kad se ja budem udavala da će mi ona pomoći oko organizacije jer sad zna kako to treba ići.



Sljeći vikend sam slavila 18. rođendan. Napokon sam i ja punoljetna. Sama sam kriva što rođendan nisam mogla slaviti sa osobama sa kojima sam ja htjela, no došli su mi Ana, Toni, MArtina i Lucija.
Za rođendan mi je tetka naručila čokoladnu tortu koja je bila baš fina i velika. Jako smo malo pojeli jer mi je bratić iz restorana donio platu pa smo se prije torte najeli.
Ostalo mi je torte i za druge goste. U utorak na blagdan Svih Svetih, došli su mi tetak i tetka iz Siska, te baka, deda i teka koji žive u kući do mene.



Post je objavljen 26.11.2016. u 13:47 sati.