Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NE TREBA NAM KNJIGA OD UDBAŠA I SVINJARA ŠEKSA



Dana 23.11.2016., u 19, 00 sati u zgradi bivše Croatia osiguranja u Bjelovaru, biti će predstavljena knjiga Vladimaira Šeksa. Organizator promocije je Matica hrvatska ogranak iz Bjelovara. Knjigu će predstaviti Dinko Čutura i Ivica Miškulun, uz glazbeni nastup klape iz Bjelovara. Potporu knjizi su dali HDZ-e iz Bjelovara i BBŽ-a. Sadržaj knjige su materijali iz 1991. godine.

Ja mislim da svaki razuman i pravičan čovjek na takvu tribinu neće doći. Slušati o "svinjarijama" i UDBA-škim metodama svakom normalnom čovjeku je dosta. Šeksova knjiga ima jedan cilja da se bavi obranom HDZ-ovih ratnih teza. Znamo svi što je ta stranka sve proizvela; rat, pljačke i zločine... Dok s druge strane su uništili Hrvatski narod.

HDZ-e je stranka veleizdajnika i domaćih pljačkaša... Znamo sve što je Marijan Coner pokrao, i nikada za to nije sudski gonjen. Kaznena prijava protiv njega ostala je u mračnoj ladici Općinskog i Županijskog odvjetništva u Bjelovaru. Nečasno je smijenjen kao župan, da bi sad bio postavljen za predsjednika skupštine BBŽ-a. U nekadašnjim kriminalnim radnjama pomagao mu je (bivši) tajnik županija Damir Bajs, a današnji župan.

Sve su to HDZ-ove šuplje priče na koje se ne treba okretati. Njih okuplja samo pljačka naroda i osobni interes.

--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3431.


Post je objavljen 20.11.2016. u 22:51 sati.