Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

GRAD VUKOVAR MOŽE DOBITI POGONE ZA PROZVODNJU PARKETA!

INVESTICIJA KOJA BI OTVORILA ZAPOŠLJAVANJE U VUKOVARU!

Javnost je 16. studenog saznala kako predsjednik uprave Hrvatskih šuma mr. Ivan Pavelić ima sa svojim odlaskom s funkcije pravo na 3,2 milijuna kuna, bonus koj mu navodno osigurava prethodan ugovor zbog dobrog poslovanja Hrvatskih šuma. Ministar poljoprivrede, u čijoj je nadležnosti i šumarski sektror Tomislav Tolušić javnosti je rekao da spomenuti novac Paveliću neće biti isplaćen kao ni bonusi Ivanu Ištoku i Marijanu Vekiću.
A onda je Poslovni dnevnik 17. studenog na strani 4. objavio tekst pod naslovom " Hrvatske šume blokiraju veliko ulaganje u Vukovar". Poanta teksta je u informaciji da je baš Ivan Pavelić taj koji je blokirao izgradnju industrijskog pogona za proizvodnju parketa tvrtke Lipovljani Lignum članice Florian grupe u Vukovaru pod izgovorom da Lipovljani Lignum ne može dobiti potrebnu drvnu sirovinu.
No budući da će u Upravi Hrvatskeih šuma uskoro sjediti novi ljudi, za očekivati je da će grad Vukovar i okolica, kao područje od posebne državne skrbi, dobiti priliku da na tom području bude izgrađena tvornica
u kojoj bi se na drvnoj sirovini uz dodaanu vrijednost proizvodili - parketi za izvoz - na čijoj bi izradi radilo oko 500 zaposlenih u tri smjene . Viktor Horvatinović predsjednik uprave tvrtke Lipovljani Lignum nada se da će nova RH Vlada prihvatiti njegov projekt .

Objavljujem tekst iz Poslovnog dnevnika od 17. 11. 2016.



Post je objavljen 19.11.2016. u 19:14 sati.