Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MESIĆEVA VOJSKA UŠLA JE U VUKOVAR, DA BI VUKOVAR POSLIJE MESIĆ POKLONIO HRVATIMA.



STJEPAN MESIĆ VRHOVNI KOMANDANT GENERAL ŠTABA JNA, RUŠIO JE 1991. GODINE VUKOVAR. CRKVA O SVEMU LICEMJERNO ŠUTI...

Domovinski rat se vodio samo i isključivo da bi uništio industriju i postao jeftina i laka meta NWO ili preciznije Rothschildima. Cijeli zapadni svijet je njihova kolonija. Ljudi moji, vi svi svake godine "non-stop" pričate o ratu koji se prije 25 godina završio? Kamo sreće da se nikada nije ni desio i da nije bilo bez ikakve potrebe hiljade ubijenih i osakaćenih ljudi, ne bitno na čijoj strani. Tko je bio - Neprijatelj?

Sa Franjom Tuđmanom i Stjepanom Mesićem i Slobodanom Milosevićem počeo je mrak na ovim prostorima. Bivši oficiri JNA i komunisti vodili su međusobni rat, da bi prevarili narod - rekavši da je to "Domovinski rat": U Pavelićevoj državi nitko nije bio gladan ni žedan, nezaposlen, ni bez krova na glavom. Nije bilo prosjaka po ulicama kao sada, a kamoli da ljudsko biće čeprka po smetlištu i kontejnerima. Tuđman i Manolić i ti svi drugovi su rušili pravu Hrvatsku, a sad nam pričaju bajke o nekoj "novoj Hrvatskoj".

UDBA-ši su prisvojili Banke, tvornice, firme, kućerine, vikendice i viletine, sve je bilo naše, u vlasništvu Hrvatskoga naroda. Tada je čovjek bio, ponosan, sretan i zadovoljan, svoj na svome, u svojoj neovisnoj, kulturnoj i poštovanoj državi, među najuglednijima na planeti. Onda su došli partizanski krvnici i sve preuzeli... Eto to je bila država, narod i predsjednik.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, i predsjednik Vlade RH., glumi po gradu Vukovaru, sa svojim klanom. Želi na žrtvama skupljati jeftine poene. To isti radi i Rimokatolička crkava, rad svojih interesa i ceremonijala... Hrvatska će uskoro ostati bez ljudi,..., masovna iseljenja mladih će nam doći na naplatu u bliskoj budućnosti. Bolje bi bilo i ekonomski a i politićki da ovakvu "crvenu" HR nismo nikad ni ostvarili. Pravi vlasnici HR se naslađuju se našom gluposti...

Kada će konačno Hrvatski narod shvatiti da je izigrani - ustvari, mislim da je već odavno možda shvatio? Po Vukovaru će sutra (18.11.2016.) hodati ratni profiteri i lažni invalidi rata, njih oko 150.000 njih. Političari lažljivci i demagozi... Rezultati domovinskoga rata su toliko uočljivi da ih nije potrebno komentirati. Živjele sve "banana republike" mile nam onda drage SFR-Jugoslavije.

Bilo kako bilo, od svih tih ratova i bitaka, ostadoše nam putovnica i šahovnica, narod napaćeni gladan i žedan, pokradena i opljačkana država, niti jedna nasa banka, i tako dalje. Bome dobro su se uništili, ne bi nas ni neprijatelj tako osramotio... Tuđmana i Mesića, i Manolića i Miloševica je trebalo uhititi i poslati na Goli otok ili negdje drugdje. Josipa Boljkovca i Manolića, udbašhe s kojima je Tuđman prvo stvarao HDZ, a poslije ih postavio za prvog sefa MUP-a i SZUP-a i premijera čitave imaginarne Hrvatske.

Otac hrvatske nacije Ante Starčević, je tvrdio da su svi Hrvati od Triglava do Soluna. Tako je bio daleko veći Veliki Hrvat, nago lažni Hrvat Franjo Tuđman, i njegova žena partizanka Ankica. Sad nije li vam jasno, kako je prije Mesić pričao da se nije plašio šetati Beogradom. To je bio dogovoreni rat - samo narod je sve platio...

--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 17.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3427.


Post je objavljen 17.11.2016. u 19:25 sati.