Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Opasna ljubav Collen Hoover



Opasna ljubav Collen Hoover


Izdavač: Naklada Neptun


Zamislite da useljavate u novi stan , a ispred vrata vam spava pijani čovjek. I nije baš neko upoznavanje zar ne? E ,tako su vam se upoznali Tate Collins i Miles Archer.
Miles Archer je pilot i inače nikada ne pije, osim jednog dana u godini koji je njemu jako bitan. Miles živi u zgradi svoje zrakoplovne kompanije isto kao i Corbin Collinsa oni su prijatelji i susjedi koji imaju stanove jedan nasuprot drugome. Tako Miles postaje i Tatein susjed, a ona je uselila kod Corbina zbog fakultetskih obaveza.
Miles i Tate osjete privlačnost jedan prema drugome, on ne želi voljeti ,a ona nema vremena za vezu. Obzirom da nisu ni prijatelji dogovaraju poseban odnos sa dva njegova uvjeta: ne očekuj budućnost i ne ispituj o prošlosti. Ali nakon nekog vremena taj odnos postaje kompliciran jer shvaćaju da je nemoguće pridržavati se pravila.


Odlična priča kroz koju nas vode Tate i Miles. Tate priča priču u sadašnjosti , dok nam Miles priča svoju prošlost ( 6 godina prije nego se oni upoznaju). Vrlo emotivna priča ,pogotovo dio koji priča Miles i napomena trebati će vam maramice. Uz likove sam se veselila, nasmijala, pustila suzu i proživljavala njihovu priču kao da mi netko priča svoju životnu priču. Knjiga je lako čitljiva i vrlo realna. Njihova priča dokazuje da ljubav može biti lijepa , ali isto tako da može biti i vrlo gorko iskustvo. Ovu knjigu svakako morate pročitati.




Post je objavljen 16.11.2016. u 19:28 sati.