Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVAN PERNAR JE DOSLJEDAN POLITIČAR, I TO JA CIJENIM!



ŠTO HRT-e LAŽE DA PERNAR JE IZVRIJEĐAO DOTIČNU TELEVIZIJU I VODITELJA ALEKSANDRA STANKOVIĆA. PERNAR JE SAMO REKAO ISTINU I KAKO TO MOŽE BITI UVREDA?!

Pernara kritiziram kada nešto smatram da nije u redu, ali ovaj put ga moram pohvaliti. U članku HRT portala piše: Pernar je izvrijeđao HRT i otišao iz emisije "Nedjeljom u dva".

Gost emisije Nedjeljom u dva na petnaestak minuta bio je saborski zastupnik Ivan Pernar. Ne da branim Ivana Pernara, samo sam mišljenja zašto bi Pernar, odgovarao Stankoviću, na gotova pitanja...

Na Hrvatskoj radio televiziji se ne dopušta da ljudi govore istinu. I Pernar je u pravu kada nije htio odgovoriti na pitanja, te je napustio studio nakon 15 minuta.

Voditelj Aleksandar Stanković, je u urotničkoj emisiji htio raskrinkati Ivana Pernara, ali ovaj ga je skužio. Da je Pernar ostao u studiju do kraja, siguran sam da poslije emisije bi mu pao rejting...

IVAN PERNAR: HRT je partijska televizija, nažalost u službi HDZ-a; afere te stranke su ignorirane kao da nikada nisu postojale. HTV sustavno prikriva korumpiranost pravosudnih institucija. S jedne strane, HRT je ignorirao sav taj kriminal, a s druge svaki je dnevnik počinjao vijestima o HDZ-u. Nešto što bi se trebalo zvati javnom televizijom stavljeno je u službu javne stranke.

Imam televizor, ne plaćam i nikad neću plaćati pretplatu. Nju treba ukinuti, javna televizija nije u službi građana, rekao je Pernar.

Zbog toga što je Ivan Pernar, rekao istinu, i smatram da njegovi stavovi nisu lažni, niti uvredljivi, nego vjerodostojni i autentični... Pernar je ostao dosljedan političar i saborski zastupnik "Živog zid", i ja to cijenim...

NAPOMENA: NA OVAJ ČLANAK SU OTVORENI KOMENTARI.
(Ne primjerni sadržaji - biti će uklonjeni...)


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.) 0989467713
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3422.


Post je objavljen 13.11.2016. u 15:22 sati.