Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staroinovo

Marketing

Naše gore list...


S obzirom da građani SAD-a jučer nisu izabrali ženu za predsjednicu države i tako izbore učinili povijesnim, dali su nama Balkancima mogućnost da se danas bar malo (povijesno) ponosimo prvom damom Amerike, lijepom Melanijom Trump, koja između ostalog o sebi kaže:

„Rođena sam u Sloveniji, maloj, lijepoj, tada komunističkoj zemlji.“

Svi koji smo rođeni u nekadašnjoj državi kojoj je i Slovenija pripadala, ili smo samo slovenski susjedi, možemo se radovati što će „The First Lady of the United States“ biti žena, naše gore list. Ne košta ništa...

U izbornoj kampanji svog supruga, pobjednika Donalda, gospođa Melanija je nosila uz mnoge kreacije i nježno bijelu haljinu beogradske dizajnerice svjetskog glasa Roksande Ilinčić. A možda je čak obula i neke od
cipelica koje je ljetos posebno za nju napravio kolektiv omanje banjalučke tvornice obuće „BEMA“. Jedne su bijele, a druge zlatne, napravljene po mjerama koje je sama s radošću poslala na prijedlog direktora tvornice, koji je tim načinom iskazao potporu bračnom paru Trump.

Mještani Sevnice, rodnog grada Melanije Knavs, danas slave. Imaju za to veliki razlog.
A ja sam u obilju biografskog materijala o prvoj dami Amerike, odabrala ove „zemljačke“ detaljčiće kao mali razlog za moju radost.




Post je objavljen 09.11.2016. u 22:49 sati.