Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

5 razloga zašto Donald Trump treba biti sljedeći predsjednik SAD-a

Sutra je dan odluke i nimalo ne skrivam da se nadam pobjedi Donalda Trumpa. Donald Trump mi nije toliko zanimljiv samo zbog svog umijeća debatiranja, već i zato što njegova kampanja nudi sljedeće korisne točke:

1. Prestanak retardiranih američkih ratova, proljeća i obojenih revolucija



2. Ukidanje svake ilegalne imigracije i zloupotrebe legalne imigracije od strane globalističkih korporacija

Trump razumije da država bez granica i država čije zakone nije potrebno poštovati uopće nije država. Trump namjerava podignuti dobro čuvani zid na granici s Meksikom, prestati dijeliti socijalnu pomoć i ostale transfere ilegalnim migrantima, te strogo kažnjavati gradove i općine koje namjerno ne provode federalne zakone o imigraciji.


Papa Franjo koji je kritizirao protivnike ilegalne imigracije zbog 'podizanja zidova' se krije iza... još većeg zida.

Velik dio njegove kampanje se sastoji od borbe protiv medija i političara koji bezočno lažu i zamagljuju sve što se tiče pitanja imigracije, a čije smo plodove već vidjeli na djelu i u cijeloj Europi.

Često pitanje koje skeptici (koje borba s navedenim globalističkim medijima još nije uvjerila) je zašto bi Trump kao milijarder koji bi mogao značajno profitirati od zapošljavanja ilegalaca htio ukinuti njihovo korištenje, te se brinu da on zapravo neće biti oštar prema ilegalnoj imigraciji. To je sasvim pogrešna briga. Evo zašto:

A) Nisu svi bogataši psihopati u službi raznih destruktivnih kultova. Najbolji primjer je slavni industrijalac Oskar Schindler, koji je cijelo svoje bogatstvo upotrijebio na spašavanje par tisuća Židova s kojima nije imao nikakvo veze. Motiv bogataša koji svoju moć koristi za plemenite svrhe je također sveprisutan u našoj umjetnosti, od Kapetana Nema pa do Batmana i predstavlja jedan od trajnih ideala našeg društva.





B) Suprotno prvom dojmu, Trump od ilegalne imigracije ostvaruje znatne gubitke. Velika većina Trumpovog bogatstva je u nekretninama i zemljištu, koje s rastom kriminala, erozijom srednje klase i bankarskom napuhavanju i manipulaciji tržišta može samo gubiti na vrijednosti. Pola Trumpove djelatnosti, od zabave pa do građevine, se temelji na stvarima koje ovise o snažnoj srednjoj klasi i njihovoj dugoročnoj kupovnoj moći.
Dakle, po svom bogatstvu je Trump sličniji knezu kojem je stalo do dugotrajne vitalnosti i sigurnosti svojeg posjeda, dok su milijarderi koji se bore protiv njega (Mark Zuckerberg, Jamie Dimon, George Soros...) sličniji srednjovjekovnim trgovcima i bankarima, koji su kroz povijest zbog svog destruktivnog utjecaja bili prezreni i često istjerivani iz civilizacije. Između njih postoji ogromna razlika.

3. Trump je protiv globalističkih sporazuma i podržava pravo svake države da sama određuje svoju trgovinsku politiku

"Trebamo poštenu trgovinu, a ne slobodnu trgovinu"

Trump je protiv TTP-a, TTIP-a, NAFTA-e i sličnih sporazuma koji pretvaraju multinacionalne korporacije u bogove i omogućavaju im uništavanje radnih mjesta i neplaćanje poreza na svoje enormne profite.

4. Donald Trump podržava Prvi amandman (Sloboda govora) i Drugi amandman (Sloboda posjedovanja oružja)

Bez slobode govora, pisanja i bilo kakvog izražavanja, te bez slobode posjedovanja oružja koja jamči sve druge slobode, izvjesno je potonuće države u diktaturu i njena posljedična propast. Najbolji primjer možemo vidjeti upravo u Europi, gdje se žene baca u zatvor zato što su se sprejem obranile od silovatelja, a muškarce porobljava i uništava jer su branili svoj posjed od naoružanih provalnika. U Europi se cenzurira i uhićuje ljude koji su povrijedili osjećaje kriminalcima i ubojicama.

5. Donald Trump pobjeđuje isključivo na temelju svojih ideja i karizme.

Donald Trump je na svaki dobiveni glas potrošio najmanje od svih kandidata u presjedničkoj utrci i jedini je koji ne prima novac od banaka i ostalih korporacija, naspram Hillary Clinton koja je od njih prikupila skoro 100 milijuna dolara:




Usporedite to još jednom s Hillary čiju kampanju financiraju "vampirska lignja koja zabada svoja krvava ticala svagdje gdje namiriše novac" Goldman Sachs, globalistički parazit George Soros, arapski naftaški šeici te hrpa multinacionalnih korporacija koje žele nastaviti s neplaćanjem poreza i izvozom radnih mjesta u Kinu.

Zbog svega ovoga, Predsjednik Trump će biti velik udarac truleži koja izjeda našu civilizaciju. Došlo je vrijeme da isušimo močvaru!

Izbor nikada nije bio jasniji.

Post je objavljen 08.11.2016. u 01:53 sati.