Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slucajnosrce

Marketing

Srce od magle

(srce uočila Zvonka)

Kako je u zadnje vrijeme magla postala vrlo popularan proizvod, palo mi je na pamet da bi si čovijek mogo nešto i zaraditi na tome. Da sakupim malo tu po kvartu i na putu do posla u jutro i malo preko na livadi i evo ti biznisa.
Već sam osmilio i neke marketinške trikove, kako bi se malo istaknuo iz gomile koja trži ovaj traženi proizvod. Teško mi se natjecati sa bankarima i teleoperaterima, jer oni su ipak svoje tehnike razvili do neviđenih granica, ali i ja želim svoj dio kolača. Na primjer ispred svoje magle bi mogao ubaciti riječ EKO. To je magla koja je nastala u posebnim organski kontroliranim uvijetima i istodobno nije štetna za okoliš nakon što se deponira. Potpuno prirodna, zdrava i sadrži vitamine N, A, I, V, C, I2 i fljamuntarizin koji pospješuje rast, odnosno potenciju.
Bilo bi tu i pakiranja koncentrata sa gustom maglom za prave domoljube i to u tri različite arome. Magla vulgaris, magla s aromom smoga i magla sa šumskim vočem. Takva magla bi se dala zatim razrijediti i bila bi dugotrajnija.
Zatim, posebnu pažnju bi posvetio pakiranjima. Recimo magla u šarenim omotima za gay populaciju, pa magla u različitim jodnobojnim pakiranjima određenim po stranački prepoznatljivim smjerovima i naravno nešto konzervativnija crno bijela pakiranja za ekstremiste.
Naravno da ne bi propustio upotrijebiti niti toliko iščekivane akcijske oznake, kao što su "kupiš dvije platiš obje" ili "totalna rasprodaja" ili "mega magla akcija" ili "magla na 12 rata bez kamata" -za veće narudžbe.
Mali problem jedino vidim u određivanju PDV-a na maglu, jer ako mi nabiju preveliki porez, nemam poima kako ću poslovati. Nekad dok sam bio mlađi, car je uzimao 10%, a ovo sad nema mi smisla. 10 caru, pa 10 njegovoj užoj obitelji, pa 10 državi, pa 10 za okoliš, brate što je puno, puno je.
Ali i tome sam ja smislio rješenje, prodavat ću im maglu u inat po nula konvertabilnih valuta, pa neka si onda uzmu i 50% ako hoće.
Dakle, kupaca, Bogu hvala, ne nedostaje, treba samo zasukat rukave i prionut poslu.

Post je objavljen 08.11.2016. u 19:15 sati.