Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

Zašto piti destiliranu vodu?

Savršen je prirodni materijal bez boje, mirisa i okusa.
U tijelu stvara homogenu strukturu, a to je bitno da jasno i razumljivo uživo prihvatiš realno stanje, brzinom trenutka opažanja osjetilima.

Na taj način promjene pratiš jednostavno, sve znaš razlikovati kao crno i bijelo, nisi zbunjen, ne vjeruješ, ne maštaš, nisi podložan logičnom mišljenju.

Pijenjem obične vode u tijelu se narušava rezonantna struktura i sve to čini buku univerzuma, a onda je to psiho stanje zbog rascjepa ličnosti.

Izravan prijenos informacija u doživljaju je ugodan eho.
Logično mišljenje je mučenje ega (to je stanje kada se JA čovjek branim od realnog stanja).

Prema tome ne oklijevaj po pitanju destilirane vode u prehrani, jer se od nje prave lijekovi, daje se infuzija i transfuzija. Već je napravljen savitljivi ekran budućih računala od destilirane vode, jer posjeduje savršena svojstva u fotonskom prijenosu informacija.

Svuda gdje treba savršeno čisto, lako je postići destiliranom vodom. Ujedno najjednostavnije je bilo koju vodu pročistiti destilacijom. Već svaka obitelj treba imati destilator za vodu.

Destiliranu vodu možeš koristiti za mnoge druge stvari, od čišćenja prozora, za aparate da ne skupljaju kamenac, do zaštite cvijeća i vrtnih kultura.

Rejuvelac je posebno učinkovit napitak za očuvanje zdravlja i jednostavno se pravi od klica u destiliranoj vodi.

Probaj destiliranu vodu i uvjeri se da o njoj loše pišu, samo da bi prodavali mrtve vode u dućanima i gradskom vodovodu.

Tijelo se okrijepi kada ujutru i u svakoj prilici popiješ čašu tople destilirane vode, jer tada lužina najbolje djeluje na organizam.

Post je objavljen 06.11.2016. u 20:52 sati.