Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVAN PERNAR JE "MJEHUR OD SAPUNICE" KOJI ĆE BRZO SPLASNUTU !



Bio bih nekorektan kada bi kazao da sve što je u Saboru RH., rekao Ivan Pernar, nije istina... Ali ono što je najvažnije Pernaru, ponestaje znanja i duhovnih resursa i informacija... Baš žalosno je; što u 9. sazivu sabora sjede sve mlakonje i kruhobrižnici...

Pa stoga onda ispada da Ivan Pernar, je neki heroj... Pitam se: gdje su ti silni ratnici koji su se borili za državu? I sada se pojavljuju neki "anonimusi", koji prodaju "muda pod bubrege", pravim nacionalnim borcima - Hrvatima. Da ji je to zaštita vitalnih hrvatskih interesa?

Mislim da Ivan Pernar je bio jasan u sabornici kada je podržao Rusiju, koja je nastala na komunizmu i boljševizmu... A pljuje po SAD-u koji je simbol kao zemlja slobode i napretka....

Već drugi puta Pernar se penje na Pantovčak, u predsjedničke dvore kod Kolinde Grabar Kirarović, na razgovor i kavu... Hrvatska zemlja puna je kostiju naših Djedova i krvi, koju su tamo od 1945., za Hrvatsko ostavili svoj život.

Kolinda je u izbornoj svojoj kampanji za predsjednicu, rekla je da neće na komunistički Pantovčak, a sad se tu šepuri i potrošila je za obnovu Pantovčaka milijune i milijune kuna, dok ljudi ne rade i nemaju što jesti... To je ta siva demokratska zona?!

Pernar je već dobio prvu kaznenu prijavu za klevetu. Saborskoga zastupnika Živog zida Ivana Pernara je tužio Damir Ježić, i on traži naknadu štete od 100.000 kuna. Ima i nekih već drugih koji namjeravaju Pernara, tužiti za izrečene neistine u saboru RH.

--------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 04.11.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3408.



Post je objavljen 04.11.2016. u 13:37 sati.