Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

DOKAD ĆEMO ŠUTJETI

Na putu do istine ucjenjuju se Heroji i puni državni proračun

Komentar na ovrhu koja se treba učiniti nad generalom Praljkom. Ovako što jezivo nisam nikada pročitao niti bio svjedokom. Mučka prijevara svih nas Dragovoljaca, Branitelja, HRVI i visokih časnika, nešto je najgore što se moglo dogoditi. Po meni se čini da niti mrtvi ne će imati mira. Koja sila vlada Hrvatskom? Kakve su to mračne sile zavladale koje ne daju mira nikome od naših velikana? Pitam sve Hrvate, ako imaju kontakt u mislima sa svojim pokojnima, neka ih zapitaju kako je njima? Imaju li pritisak kao što mi imamo od SOA-e i drugih službi. Kazao bih samo generalu Praljku da postoje ročnici hrvatske vojske koji kokarde nose. UŽAS i velika sramota zbog pokojnih koji su dali najveću žrtvu, a to je svoj mladi život.

Nesnosna atmosfera, koja je zavladala oko gen. Praljka je mućka svjetskih okvira i spada u domen veleizdaje, od Tigra Dejana Milića, malih bojovnika poput mene, i onih koji su dali veće žrtve, i svih drugih koji su na popisima ratnih zločinaca Hrvata, na stolu suda i MUP-a u srbiji. Ucjena koju su učinili generalu Praljku je zlo nad zlom, a širi se kao kuga po Vladi i Saboru. Nevjerojatno. Još malo kada nas ponestane, prodavat će nas na kilograme…imaju oni načina za ucjene i sve druge malverzacije. A kada novca usfali, doći će red i na odore, priznanja, vojni kolekcionari će cvasti. A pomirba u tijeku, i ide punom parom naprijed.

Dokad ćemo šutjeti!?





Slučaj Dejana Milića iz Vrbanje, je također upitan jer ima domen jednakog slučaja kao slučaj generala Praljka. Naime Dejan Milić mora platiti svotu od 400.000 kuna onima koji su navodno izgubili živote u akcijama, u kojima su prema pričama Srba, pobijeni članovi njihovih obitelji, a u kojima je on sudjelovao. Zahvaljujući “Documenta”, “Veritas” i drugim veleizdajničkim službama, sve je otišlo u krivom pravcu. Velika izdaja, ništa drugo. Dejan Milić je mali Vrbanjac, koji je ujedno i moj suseljan, jer sam rođen tamo. Ako sada ne vidimo gdje ovo sve vodi onda moramo biti svjesni da drž. odvjetništvo ima dokaze protiv svih nas pa i za najmanje akcije od nebitnog značaja. Puštaju nas da letimo, ali ne i da odletimo. Nude nam putovnice u zamjenu za mir i sigurnost zapadnih zemalja. Ostaje nam samo muka od života ili užgat molotov koktel i tući se sa zaštitnicima bogatih, najmodavcima, bankarima, jer nam je svima ovrha nad glavama, a njima upravljaju likovi poput Hanžekovića, tajkuni, ratni profiteri, kriminalci i izdajnici. Čini se da kod nas kao u Alan Fordu vlada lik poput Super Hika, koji otima siromašnima i daje bogatima. Ima dosta tih slučajeva, samo što javnost šuti o tim jezivim ucjenama drž. odvjetništva. Dokaz o tome su ćirilične ploče iz Vukovara, gdje su procesuirani bojovnici, koji su ih razbijali pa i jedna žena među njima imena Zorica Gregurić. Hrvatska nije išla u dobrom pravcu od početka, a polako kompozicija dolazi na slijepi kolosjek. Tko je sve vozio Hrvatsku, dobro pa je na karti još uvijek tu. No što će biti ako kompozicija jednom stane?

Izvor: Stric Ivan (H. O. Š.)





Post je objavljen 30.10.2016. u 08:03 sati.