Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OČITO JE DA PSIHIJATAR DR. BELŠA IMA OZBILJNIH PSIHIČKIH PROBLEMA



Doktor bi trebao izliječiti sebe.

Mogli smo nedugo pročitati u svim novinama ili vidjeti tekst na internetskim portalima, gdje dr. Borna Belša, tvrdi da su ga napale tri nepoznate osobe. Te, da su ga fizički ozlijedili... U početku sam osudio napad na dr. Belšu, da bi potom poslije posumnjao u njegovu priču, jer uvidio sam kako se čudno ponaša.

Onda sam skužio da dr. Belša, konzumira alkohol, i možda s njim i pije neke tablete,.., pa se strovali na stepenicama zgrade od pet katova - gdje stanjuje.

U utorak, 25. listopada 2016., doktor Borna Belša, je viđen ispred svoje zgrade u naselju Kralja Zvonimira 4/5 u Bjelovaru, kako je sav u krvi... On držao je ručnik u rukama krvav, a iz glave mu je obilno tekla krv. Bila je i policija, koja je s njim obavila razgovor.

Jedan od njegovih susjeda sa istoga ulaza zgrade - upitao je dr. Belšu, što se je dogodilo? Dr. Borna Belša je kazao svom susjedu; kako je bio u parku "Borik" na sportskom trčanju, i da neki huligani i drogeraši su mu podmetnuli nogu - pa je pao.

Ovu priču treba tako konstatirati - da uz to i sam postavim par logičnih pitanja: Ako se to stvarno desilo u "Boriku" - zašto Belša nije onda pozvao policiju na licu mjesta, nego je otišao u svoj stan i pojavio se pred policijsku patrolu sa ručnikom...

Očito je da dr. Borna Belša laže i opet izmislio je nepoznate počinitelje. Da je pao u "Boriku" na sportskoj stazi - to ne bi mogla biti duboka ta posjekotina, nego već od trenja tla-zemlje (samo) od-strugotina... itd.

Ja bi na kraju po-savjetovao psihijatra Dr. Belšu, da se počne ozbiljno ponašati...


www.stojkovic00007.simplesite.com

--------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r
0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 29.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------
Broj članaka: 3397.


Post je objavljen 29.10.2016. u 20:01 sati.