Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NIKAKO DA PRESTANE KRIMINAL U OPĆOJ BOLNICI BJELOVAR



Ispod žita nešto se dešava u općoj bolnici u Bjelovaru. Jučer (19.10.2016.) je raspisani natječaj za radno mjesto - Ravnatelja ili ravnateljicu Opće bolnice Bjelovar. Poslodavac - Opća bolnica objavila je natječaj na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, za to radno mjesto, a rok za prijavu je: 3.11.2016. godine.

Upravno vijeće Opće bolnice Bjelovar je jednoglasno izabralo "novoga sanacijskoga" opravitelja dr. med. spec. Allouch Ali, za vršitelja dužnosti ravnatelja Opće bolnice Bjelovar, koji je ujedno i voditelj Službe kirurških djelatnosti. Allouch Ali je izabran pošto je dosadašnji sanacijski ravnatelj Zoran Seleš, da svoju ostavku na tu dužnost.

Neka čudna zbivanja se dešavaju u bjelovarskoj bolnici, jer kao što vidite i sam traži se ravnatelj, što znači da dolaskom novoga ministra zdravstva dr. Milana Kujundžića, došlo je do ukida "sanacijskog upravitelja.

Najbolji sanacijski upravitelj je bio Zoran Seleš, koji je za svog mandata u bolnici, napravio dodatni dug od dva milijuna kuna. Ravnateljska trakavica već duže traje i nitko očito neće preuzeti odgovornost - ostavljenih kriminala na štetu te djelatnosti. Sada se najveće špekulacije rade sa "lijekovima" i formaceutskim kućama - kojima je bolnica dužna isplatiti ogromni novac..


--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 20.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3372.


Post je objavljen 20.10.2016. u 17:00 sati.