Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

UNIŠTILI SU HRVATSKU I NAVUKLI JOJ LUĐAČKU KOŠULJU...



Živimo u policijskoj državi, koja brani lopove krupnoga kapitala. Sramotno je kako policija ne podnosi istinu i pravdu, red i odgovornost...Ljudi bježe van iz ovakve države "surove" i duševno bolesne. Oni bježe od takve stvarnosti... Ne treba pojašnjavati i zaključivati iz koga se krije; nasilje, teror i despotizam... Zašto u Hrvatskoj nema posla? Treba upitati i policiju - koja se ne bori za zdrava načela života.

Predsjednica države također je odgovorna za ovako katastrofalno stanje. Ima li danas Kolinda Grabar Kitarović "tajni" inozemni mobitel od SAD-a, i tko plaća njezine telefonske račune? Pitam vas: Kako "velika sila" postavila (nam je) predsjednicu Republike Hrvatske. Strateški plan je Amerike, da rasproda našu Slavoniju i Bilogoru. Tko u ovo ne vjeruje neka prouči što sam već pred nekoliko godina o tome pisao.

Koji su glavni uzroci krize iz koje već dva desetljeće nama pomaka? Nemamo se čemu nadati dok ne promijenimo cijeli politički vrh u Hrvatskoj. Policija je glavni čin-ben-i-k koja razara sigurnost, ona je glavni generator depresije; odumiranja ekonomije i gospodarstva... U dovoljnoj mjeri policija ne štiti ljudska prava i slobode čovjeka. Policija se neće obračunati sama sa sobom, i očistiti iz svojih redova korupciju i kriminal...

Tko ima koristi od medijskoga održavanja svakodnevnih laži. Novi navodno premijer koji će sutra biti izabran Andrej Plenković, ima međunarodni i inozemni zadatak da dokrajči Hrvatsku. Mogli smo vidjeti HDZ-ovo povezivanje na izborima sa "ljevicom", dok Plenković je zaslužan za uništavanje "desnice" kao što je bio i prije bivši HDZ-ov premijer dr. Ivo Sanader.

Dokle će to trajati uništavanje Hrvatske - s Plenkovićem biti će to završni čin. Mađarski mol koji je postao većinski vlasnik INA-e, ovih je dana otpustio 451 radnika, koji su sad na teretu državnoga proračuna Hrvatske. Kraj toga mađarski vlasnici su potrošili 169. milijuna kuna od bivšeg naftnoga giganta INA-e. Eto, naša država postala je toliko primitivna da više nema ni mjesta za ljudsko nezadovoljstvo... Bijeg iz hrvatske je (sad) jedini cilj Hrvata i Hrvatica.

Hrvatskom narodnom bankom (HNB) šefuju veliki zločinci sistema. Prisvajaju se velike količine novaca za birokraciju i razne tajkune, odnosno ratne profitere i bankare... Policija kao "zlatna koka" sve to čuva. Krajnje je vrijeme da stanemo na kraj onim ljudima koji nisu bili dorasli da rade u državnim službama i da ih maknemo s mjesta kojima nisu po ničime dorasli...

--------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Udruga "ŠTIT"
-------------------------------------------------
Objavljeno: 18.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

Broj članaka: 3370.



Post je objavljen 18.10.2016. u 21:11 sati.