Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gurmanka

Marketing

MEDENE TOBLERONE

Pozdrav svima!
Danas imam recept za jedan brzi desert koji čak i ne možemo nazvati kolačem, ali okusom nadmašuje mnoge od njih!
Riječ je o domaćim medenim tobleronama koje obožava cijela moja ekipa. Ta tradicionalna švicarska slastica pojednostavljena je do kraja!
Potrebne su vam samo tri namirnice za nju i kalup u kojem ćete napraviti vaš toblerone.


Kalup sam, naravno, kupila u mom omiljenom dućanu koji se zove Sve i Svašta i zaista ima sve i svašta za kolače, uvjerite se i sami u to :)
Budite spremni i kupite duple namirnice za toblerone jer će prve nestati u trenu, pa odmah napravite još,još,još... :)
Postupak:
Otopite 250 g čokolade, dodajte joj 75 g listića od badema i 3 žlice meda. Promiješajte i istresite u podmazani i papirom za pečenje obloženi kalup te stavite hladiti.
Može li biti jednostavnije? :)
Kada se čokolada stisne, izvadite toblerone i narežite ih na tanke listiće!
Servus i u slast mmmmmmmm :)






Post je objavljen 18.10.2016. u 14:54 sati.