Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

REAGIRANJE NA ISTUPE JOSIPA KLEMMA



NA PRIOPĆENJE UDRUGE "ŠTIT" IZ BJELOVARA - JOSIIP KLEMM IMA NAŠU PUNU PODRŠKU.

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, je prihvatio poziv ratnih veterana iz Srbije za sastanak bivših ratnih rivala.

REAGIRALA JE UDRUGA RATNIH VETERANA PRVE GARDIJSKE BRIGADE "TIGROVI"

Poštovani,

Udruga Ratni Veterana 1.gardijske brigade "TIGROVI" osuđuje i protivi se ponovnom pokušaju političke manipulacije sa braniteljskom populacijom te bilo kakvim susretima i razgovorima sa onima koji su agresori ,zločinci odgovorni za smrt naših suboraca, sa onima koji su palili i rušili naše domove i počinili mnogobrojne zločine diljem lijepe naše DOMOVINE, sa onima u čijim snovima još uvijek živi ideja i ideologija o velikoj Srbiji i granici Virovitica -Karlovac Karlobag koji ni dan danas ne priznaju samostalnu i nezavisnu Republiku Hrvatsku kao stvarnost.

Svakako da suosjećamo sa svakom obitelji koja nažalost i dan danas traži kosti svojih najmiliji i da nam je svima interes i glavni cilj konačno saznati istinu o njihovim sudbinama. I zato tražimo od Vlade Republike Hrvatske i ostalih institucija da u bilo kakvim daljnjim pred-pristupnim pregovorima Srbije za članstvo u EU i davanje suglasnosti za nastavak pregovora postavi pitanje sudbine naših nestalih ,naših najmiliji kao glavni i temeljni uvjet.

(Nepoznato je: tko je potpisao ovo Reagiranje)

-------------------------------------------------
Objavljeno: 06.10.2016.
-------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-------------------------------------------------

BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r

0958148290 (Tel/mob.)
brankostojkovic152@yahoo.com

Broj članaka: 3341.


Post je objavljen 06.10.2016. u 19:59 sati.